Keplin palveluyhteistyökumppanit


YLE Keski-Pohjanmaa on maakunnallinen mediayhteistyökumppanimme, jonka kanssa olemme toteuttaneet erilaisia yhteisiä kampanjoita mm. perheliikuntaan, "Kaikkien aikojen keskipohjalaisurheilija" -äänestyksen syksyllä 2013.
Lisäksi YLE:n maakuntaradio on ollut palveluyhteistyökumppanimme Urheilugaalassa tarjoten juontajapalveluja tapahtumaan.

Ihmiset ovat erilaisia. Ja erilaiset ihmiset janoavat erilaisia hotelleja ja hotellikokemuksia. Siksi olemme rakentaneet kolme täysin uutta ja erilaista hotellityyppiä: Original, Break ja Solo.
Sokos Hotels on Suomen tunnetuin ja laajin hotelliketju, johon kuuluu yli 50 hotellia Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa tai keskellä vapaa-ajan kohteita, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Sokos Hotels -ketju tukee liikunnan aluejärjestöjen työtä. Paikallisesti Kepli toimii yhteistyössä Sokos Hotel Kaarlen kanssa mm. Seuroille suunnattujen Sportti-iltojen ja kokousten yhteistyökumppanina.

Ingo-ilmoittautumisjärjestelmä

Ingo ilmoittautumisjärjestelmä on alunperin kehitetty suuren urheilutapahtuman, Kokkola City Runin, ilmoittautumisten ja maksujen keräämiseen.

Tavoitteena oli helpottaa yksityisten ja yritysten joukkoilmoittautumista, ilmoittautumisten maksamista verkkomaksuilla ja laskuilla ja vähentää urheiluseura Keplin työmäärää tapahtuman järjestämisessä.

Ohjelmiston kehittäjä kokkolalainen Mainostoimisto Heinäkuu

Ingo on monipuolinen urheilutapahtumien ilmoittautumisjärjestelmä, jota kehitetään urheiluseurojen erilaisten tarpeiden mukaan.

Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat mahdollisuus ryhmäilmoittautumiseen, verkkomaksun suorittaminen ilmoittautumisen yhteydessä sekä urheilutapahtumia varten räätälöity monipuolinen hinta- ja lajivaihtoehtojen sekä lisätietojen hallinta.

Veikkaus on liikunnan aluejärjestöjen yhteinen kumppani tukien mm. Keski-Pohjanmaan Urheilugaalaa. Veikkaus tukee monin tavoin suomalaista urheilua ja liikuntaa, esim. avustamalla liikuntajärjestöjä, tukemalla paikallista seuratoiminnan kehittämistä, kuntien liikuntatointa, liikunnan tutkimusta, huippu-urheilua sekä liikunnan olosuhteiden rakentamista ja kehittämistä. Lue lisää https://www.veikkaus.fi/fi/yritysTietoa


Yhteistyömuotoja alueille päin ovat maakunnalliset urheilugaalat, verkkokumppanuus ja seuraväen kiitosillat.


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat