Jukuleiri

Huom. Jukuleirin uudet nettisivut avattu 13.3.2017. Ne löytyvät osoitteesta www.jukuleiri.fi

Keski-Pohjanmaan Liikunta ry järjestää monipuolisen lasten liikuntaleirin Kalajoen Hiekkasärkkien ainutlaatuisissa maisemissa. Yhteistyössä leiriä järjestämässä ovat urheiluseurat ja muut yhteistyökumppanit.

Leirivaihtoehdot

HIPPO-leirillä liikutaan monipuolisesti oman turvallisen ryhmän kanssa. Pääset tutustumaan ja kokeilemaan monia eri lajeja!

LAJI-leirillä valitset mieleisesi lajin, aiempaa harrastuskokemusta ei vaadita! Valitun lajin parissa treenataan päivittäin.

Leirillä on lajikokeilujen ja lajiharjoitusten lisäksi myös paljon muuta ohjelmaa! Leirillä vieraillaan muun muassa JukuParkin hurjissa vesiliukumäissä sekä SaniFani-kylpylän poreissa, tutustutaan leirin urheilijavieraisiin ja tanssitaan leiridiscossa! Leiridiscon aikana leiriläisiä on viihdyttämässä myös taikuri ihmeellisine temppuineen.

Leirin avajaisissa ja päättäjäisissä koko leiriväen ollessa kasassa koetaan suuren leirin tunnelmaa. Päättäjäisissä palkitaan leiriläisiä, silloin jännitetään kuka on tämän vuoden leiripoika ja leirityttö? Telttamajoitus tuo leirille oman lisämausteensa.
   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat