Kotisivut


KOTISIVUT JA KAIKKI SEURATOIMINNAN TYÖKALUT YHDESSÄ PAKETISSA

Seurahallintaan on olemassa helppo ja yksinkertainen ratkaisu, Jopox! Miksi siis tyytyä yksittäisen osa-aluuen hallintaan, kun käyttöön on mahdollisuus saada koko Seuratoiminnan ja kaikkien sidosryhmien osalta vain yksi työkalu.

"Voimme suositella Jopox-järjestelmää jatkossa lämpimästi jäsenseuroillemme. Jos harkitset sivuston vaihtoa ja haluat kuulla sivustosta lisää ota yhteyttä suoraan Jopoxin edustajiin. Käyttäjäkokemuksista kerromme mielellämme kiinnostuneille seuroille!" Keplin aluejohtaja Petri Harsunen.


KYSY ROHKEASTI LISÄTIETOJA TAI KUTSU MEIDÄT KYLÄÄN! KARTOITETAAN YHDESSÄ, MITEN JOPOX VOISI VASTATA TEIDÄN SEURANNE TARPEISIIN!

LISÄTIETOJA JA REFERENSSEJÄ LÖYDÄT KOTISIVUILTAMME OSOITTEESTA


KOKONAISVALTAINEN TYÖKALU SEURAHALLINTAAN SEKÄ HALLITTUA KOTISIVUNÄKYVYYTTÄ

Kotisivut ovat käyntikortti Seuraan kuin Seuraan - niiden avulla houkutellaan tai mahdollisesti menetetään uusia harrastajia - Varmista siis, että Seuran kotisivut ovat nykyaikaiset, selkeät ja helppokäyttöiset!

Seuratoiminnan selkäranka on ajantasalla oleva jäsenrekisteri - se mahdollistaa valtavan määrän toimintoja - Esimerkkinä kohdennettu tiedottaminen, laskutus ja raportointi sekä paljon muuta.

Että toiminta pyörii on kalenteritoiminnot otteluiden, harjoitusten ja tapahtumien osalta oltava kunnossa. Kalenteri mahdollistaa myös ilmoittautumiset sekä luo automaattisesti pohjaa aktiivisuusraporteille mitkä on tulostettavissa suoraan järjestelmästä monen muun raportin lisäksi - helpot kalenteritoiminnot, ilmoittautumiset, sähköpostikoonnit tapahtumista, raportit sekä joukkueen kalenterin linkitys omaan sähköpostiin luo hyvät edellytykset toimivalle arjelle.

Liikuntapaikkojen vuoronjako on monesti työlästä ja hankalaa kiireen keskellä. Vuoronjakotyökalulla teet Seurasi vuoronjaosta helppoa ja vaivatonta sekä avointa. Vapaiden vuorojen hallinta takaa täydet käyttöasteet ja automaattiset siirrot vuoronjakotyökalusta joukkueiden kalentereihin mahdollistavat työn tehostamisen ja Seuratoimijan arjen mielekkyyden. - Vuoronjaot kalentereihin joukkueittain/ ryhmittäin liikuntapaikkakohtaisesti, muutosmahdollisuus, vapaiden vuorojen hallinta sekä täysi raportointi poistaa turhien paperien ja lappujen pyörityksen!

Tätä kaikkea on JOPOX - yksi työkalu koko Seuraan tai järjestöön, joka sisältää kotisivut, jäsenrekisterin, kalenteritoiminnot, vuoronjaot sekä täydet viestittelyt niin tekstiviesteinä kuin sähköposteinakin sekä KAIKKI seuratoiminnassa tarvittavat muut työkalut jokaiselle sidosryhmälle.

Oli laji mikä tahansa tai oli Seurassanne kuinka monta jaostoa hyvänsä - JOPOX soveltuu niihin kaikkiin lajikohtaisesti ja kirjoittaa seuranne arjen tärkeät tiedot sekä historian kausikohtaisesti.

Jopox tekee Seuratyöskentelystä mielekästä ja helppoa!

Kotisivut: Helppokäyttöiset ja hallittavat sekä visuaalisesti tyylikkäät sivut

TASO-tulospalvelu: Automaattisesti tulospalvelujärjestelmästä Jopoxiin siirtyvät tulospalvelutiepalvelutiedot jalkapallossa! UUSI!

Uutiset: Kun tapahtuu, kerro siitä helposti myös muille kuvin ja tekstein

Tiedotteet: Tiedota seuraasi tai joukkuettasi sähköpostitse tai tekstiviestillä

Henkilörekisterit: Aina ajantasalla helposti - kausikohtaisesti

Vuoronvaraukset: Kenttäosiot ja hallit, kaikki onnistuu

Kalenterit: Ottelut, harjoitukset ja tapahtumat

Ilmoittautumiset: Ilmoittautumiset otteluihin, harjoituksiin ja tapahtumiin

Laskutus: Kohdennettuna yksinkertaisesti ja helposti

Pelaajalistat: Heti saatavissa ja määriteltävissä tietojen osalta

Pelaajakohtaiset tiedot: Käyttäjien ylläpitämiä

Lomakkeet: Luo lomakkeita - kerää tietoa helposti

Materiaalit: Kaikki tallessa ja käytettävissä yhdessä paikassa keskitetysti

Raportit: Aktiivisuusraportit, sähköiset harjoituspäiväkirjat, hallinnon raportit

Sekä paljon muita Seuratoimintaa helpottavia toimintoja!

Miksi siis tehdä asiat vaikean kautta, kun Seura- ja joukkuetoiminnan voi hoitaa keskitetysti yhdessä paikassa kustannustehokkaasti ja käyttäjäystävällisesti sekä kaikkia mukana olevia toimijoita ja sidosryhmiä palvellen?


AINUTLAATUISTA NÄKYVYYTTÄ KP24.FI AITIO-PALVELUSSA

Jopox tarjoaa Seuroille näkyvyyttä myös mediatalon verkkosivustolla Aitio-palvelun kautta. Jopoxin asiakkaana Seuroilla on mahdollisuus saada uutisensa näkymään myös KP24.fi Aitio-palveluun ja sitä kautta saavuttaa laajempaa medianäkyvyyttä. Myös tämä on osa Jopoxin ainutlaatuista kokonaisuutta. Tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa! Klikkaa ja tutustu tarjontaan.


YHTEISTYÖSSÄ ETEENPÄIN, VERKOSTOISSA ON VOIMAA!

Jopox toimii tiiviissä yhteistyössä eri toimijoiden ja organisaatioiden kanssa. Tällä takaamme, että palveluntarjontamme vastaa aina asiakastarpeisiin ja pystymme myös tarjoamaan vaihtoehtoja totutuille toimintamalleille. Verkostoissa todellakin on voimaa.


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat