Kepli uudisti kotisivunsa Jopoxiin
5.10.2016 10:51 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Kepli on uudistanut ja julkaissut tänään uudet kotisivut

Kepli on uudistanut kotisivunsa ja siirtynyt samalla Jopoxin käyttäjäksi. Uudet sivut on julkaistu tänään 5.10. Jopox on tuttu monelle palloiluseurojen käyttäjille. Myös muutamat alueen yleisseuroista ovat siirtyneet äskettäin sivuston käyttäjiksi. Keplin siirtyminen Jopoxiin on osa Keskipohjanmaan mediatalon kanssa tehtyä yhteistyösopimusta.

- Pelkistimme ja tiivistimme sivuston valikkorakennetta kohderyhmien mukaan. Samalla päätimme eri tapahtumille rakentaa omat alasivut, koska niiden asiakkaat ja sivuston käyttäjät poikkeavat toisistaan merkittävästi, kertoo sivuston suunnittelussa mukana ollut tapahtumapäällikkö Minna Saarela.

- Uudistuksessa sivuille saatiin uudenlaista visuaalisuutta ja näyttävyyttä. Jatkossa myös nettisivujen pitää taipua erilaisiin päätelaitteisiin mm. älypuhelimiin. Yhteisöjen viestinnässä sosiaalisen median kautta tavoitetaan entistä enemmän lukijoita. Tämä on uudistuksessa huomioitu aiempaa paremmin. Esimerkiksi Keplin hallinnoimilla omilla ja tapahtumien some-sivustoilla on noin 3000 tykkääjää. Myöhemmin tulevat julkaistavaksi Kokkola City Runin, Keski-Pohjanmaan Urheilugaalan ja JukuJuku-leirin alasivut, kertoo aluejohtaja Petri Harsunen Keplistä.

- Voimme suositella Jopox-järjestelmää jatkossa lämpimästi jäsenseuroillemme. Jos seura tai lajiorganisaatio harkitsee sivuston vaihtoa ja haluaa kuulla sivustosta lisää voi ottaa yhteyttä suoraan Jopoxin edustajiin. Käyttäjäkokemuksista kerromme mielellämme kiinnostuneille seuroille. Kannattaa mainita yhteydenotossa Kepli-yhteys, kertoo Keplin Harsunen.


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat