Ehdollepanotoimikunta tiedottaa
7.10.2016 11:23 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Keplin syyskokouksessa valitaan järjestölle varapuheenjohtaja ja kolme hallituksen jäsentä kaudelle 2017-19 erovuoroisten tilalle.

Erovuorossa ovat varapuheenjohtaja Pertti Sarkkinen (Kalajoki –istunut yhden kauden). Hallituksen jäsenistä Sirpa Hannula (Kälviä), Hannu Karstunen (Haapavesi) sekä Pirjo Urpilainen (Kokkola) kaikilla toiset kaudet täynnä ja eivät ole myöskään käytettävissä muihin tehtäviin.

Keski-Pohjanmaan Liikunnan syyskokous pidetään Kokkolassa keskiviikkona 23.11.2016.

Ehdollepanotoimikunnan tehtävänä on valmistella Keplin syyskokouksen päätettäväksi ehdotus Keplin hallituksen kokoonpanoksi vuosille 2017-2019. Toimikunnan tavoitteena on saada jäsenseuroilta liikunnan ja urheilun asiantuntevia ja osaavia ehdokkaita tulevaan hallitukseen.

Toimikunnan mielestä Keplin hallitukseen tarvitaan osaamista em. erovuoroisten osaamisalueille toisin sanoen seuravalmennuksesta, seurajohtamisesta, lasten ja nuorten liikunnasta sekä kunta- ja hallinto-osaamista.

Toimikunta hakee ehdokkaita ensisijaisesti edellä mainituilla perusteilla. Toimikunta toivoo, että seurat hakisivat yhteisiä ehdokkaita, joista vähintään kaksi olisivat naisia, jotta alueellinen kattavuus ja sukupuolien välinen tasa-arvo toteutuisivat esityksissä mahdollisimman hyvin.

KEPLIN EHDOLLEPANOTOIMIKUNTA:
Raimo Haapalehto, puheenjohtaja raimo.haapalehto(a)kase.fi 040-7721 623
Sirkka Joensuu, jäsen sirkka.joensuu(a)kotinet.com 040-7722 232
Juha Nivala , jäsen juha.nivala(a)proagria.fi 040-8610 641
Maria-Liisa Tuomisto, jäsen maria-liisa.tuomisto(a)edu.kokkola.fi 040-5515 702
Petri Harsunen, tekninen sihteeri petri.harsunen(a)kepli.fi 0400-365 607

Kirjalliset ehdotukset ja esittelyt on toimitettava ehdollepanotoimikunnalle tiistaihin 18.10.2016 klo 21.00 mennessä toimikunnan jäsenten s-postiin tai nettisivujen sähköisellä lomakkeella.

Ehdollepanotoimikunnan esitys uudeksi hallitukseksi toimitetaan jäsenistölle lokakuun lopulla noin kuukausi ennen syyskokousta. Syyskokouskutsu toimitetaan jäsenistölle kaksi viikkoa ennen kokousta. Syyskokous päättää hallituksen kokoonpanosta.

Toivomme aktiivista ja ripeää vaikuttamista ehdollepanossa ja vuosikokouksessa!

Keski-Pohjanmaan Liikunnan ehdollepanotoimikunnan puolesta

Raimo Haapalehto Petri Harsunen
puheenjohtaja tekninen sihteeri


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat