Lasten liike -ohjelma tarjoaa tukea koulupäivän yhteydessä tapahtuvaan kerhotoimintaan
11.1.2017 8:00 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta
Lasten liike -ohjelman tavoitteena on antaa jokaiselle lapselle mahdollisuus liikunnalliseen harrastukseen koulupäivän yhteydessä matalan kynnyksen kerhojen avulla. Tuen haku käynnistyy kevään aikana.

Tukea kerhotoimintaan voivat hakea paikalliset ja alueelliset yhdistykset, kuten urheiluseurat. Hakemuksen voi tehdä yhteistyössä toisen yhdistyksen kanssa. Lajiliitot ja aluejärjestöt eivät voi hakea tukea. Tuki voi kohdistua vanhan toiminnan vahvistamiseen tai uuden toiminnan synnyttämiseen. Toiminta tapahtuu aina yhteistyössä koulun kanssa. Muita yhteistyötahoja voivat olla esimerkiksi muut yhdistykset, kuten lajiliitot ja aluejärjestöt. Tuen haussa painotetaan kerhon matalaa osallistumiskynnystä ja kouluyhteistyötä.

Lasten liike -kokonaisuudesta keskustellaan lisää Kaustisen 6.2. koulu-3.sektori tapaamisessa. Lisätiedot ja ilmoittautuminen http://kepli.ingo.fi/. Osoitteessa http://www.sport.fi/koulu/harrastaminen-koulussa--... näet Lasten liike -ohjelman etenemisen ja voit käydä antamassa yhteystietosi, jos haluat ensikäden tietoa ohjelmasta.

Lisätietoja Joonas Kivinen, 044 091 6076   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat