Keski-Pohjanmaan Urheilugaalassa juhlitaan Suomi 100 - Kepli 20 -hengessä
17.1.2017 11:23 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Olli-Pekka "Lelu" Ojansivu on valittu kaksi kertaa peräkkäin Keski-Pohjanmaan vuoden urheilijaksi. Ojansivu valittiin viime vuoden 2016 parhaaksi lentopalloilijaksi koko Suomessa.

Nyt yhdeksännen kerran järjestettävän maakunnallisen urheilugaalan tavoitteina ovat olleet urheilun arvostuksen lisääminen, urheilu- ja liikuntaväen yhteisen kohtaamispaikan järjestäminen ja parhaiden urheilijoiden palkitseminen ja taustavaikuttajien arvokkaan vapaaehtoistyön huomiointi.

- Yhdeksännen kerran järjestettävän urheilujuhlan ajankohtana kokeillaan ensi kerran lauantai-iltaa 28.1.2017, kertoo järjestelyvastuussa oleva Keplin aluejohtaja Petri Harsunen.

Ennätysmäärä palkittavia – uutuutena Keskipohjanmaa-lehden palkittavat
Keski-Pohjanmaalla urheilugaala järjestetään yhteistyössä eri toimijoiden mm. kumppaniyritysten,- yhteisöjen, kuntien sekä muiden urheilujärjestöjen kanssa. Keski-Pohjanmaan Urheilugaala palkitsee tänä vuonna ennätysmäärän maakunnan urheilussa ja liikunnassa ansioituneita henkilöitä vuodelta 2016.
Keskipohjanmaa-lehti ja Kepli sopivat jo viime keväänä yhteistyösopimuksen, jossa gaalaan liittyvää yhteistyötä kehitetään edelleen. Keskipohjanmaa-lehti tuo tilaisuuteen omat palkittavansa mm. kultamitalin, hopeamitalin ja hopeakorun sekä tunnustuspalkinnot.. Maakuntagaaloihin osallistuu vuosittain tuhansia ihmisiä ja niissä palkitaan vuosittain useita satoja urheilun ja liikunnan tekijöitä niin paikalliselta kuin alueelliselta tasolta. Tammikuun lopulla aluegaaloja järjestetään 14:ssä eri maakunnassa. Uudistunut Veikkaus tukee maakuntagaalojen järjestelyjä ja mm. Elämänura-palkintoon liittyvällä Jokeri-stipendillä.

Snellman-salissa kolmannen kerran
Kokkolan Snellman-sali tarjoaa urheilun ja liikunnan juhlijoille, palkittaville ja kutsuvieraille oivan juhlapaikan. Sali on saanut syksyn aikana uutta varustelua, jotka parantavat juhlan onnistumista parantuneen valaistuksen, äänentoiston ja visuaalisuuden ansiosta. Gaalan ohjelmaa on vuosittain hieman uudistettu. Tänä vuonna uutuutena ovat gaalan omat etkot ja jatkot sekä Suomi 100 – Kepli 20 –juhlavuoden juhlallisuudet ja näkyvyys. Fazer Amican henkilökunta on luvannut tarjoilla kolmen ruokalajin gaalaillallisen juhlavieraiden pöytiin. Gaalan juontajavieraaksi on saatu YLE:n urheilutoimituksen nuorta voimaa Vaasasta lähtöisin oleva Manu Myllyaho. Petri Kuikka jatkaa juontajakaksikossa paikallisena kasvona. Gaalan viihteellisestä ohjelmasta pitää huolen kaustislainen Maarit Peltoniemi yhtyeineen. Lisäksi Konsan opiskelijoita on musisoimassa ravintolasalin puolella etkoilla ja pikku-jatkoilla. Palkitsemisjuhla huipentuu vuoden urheilija –valinnan julkistamiseen.
Järjestäjät odottavat kolmannen kerran Snellman-salilla järjestettävään gaalaan noin 160-180 juhlavierasta.

Urheilun ystävät mukaan

Urheilugaala on tarkoitettu kaikille urheilun ja liikunnan ystäville. Tavoitteena on luoda viihtyisä ja elämyksiä tarjoava ilta, jota urheiluseurat ja kunnat voisivat hyödyntää luontevasti vapaaehtoisten palkitsemisessa laajemminkin, kannustaa Kippo-Kovasin Keplistä.

Lisätietoja ja illalliskortti varaukset
: Keplin nettisivuilta (www.kepli.fi) ja toimistolta puh. 0440-916 080.
Illalliskorttivaraukset www.kepli.ingo.fi . Tarjolla myös edullisia ryhmäpöytiä 4:lle ja 6:lle hengelle.


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat