Oman seuran analyysi

Oman seuran analyysi

Oman seuran analyysi -työkalu on ilmainen tapa käynnistää seurassa keskustelu seuran nykytilanteesta!

Oman seuran analyysi on kaikkien urheiluseurojen käytössä oleva helppokäyttöinen kysely, jonka avulla kartoitetaan seuran toimivuutta. Seura voi tilata sähköisen kyselyn alla olevan tilaus/taustatietolomakkeen kautta. Tilauksen lähettämistä seuraavana keskiviikkona tilaaja saa sähköpostiinsa seurakohtaisen linkin, jonka seura voi lähettää jäsenilleen ja haluamilleen sidosryhmille. Linkin takaa löytyy lyhyt kyselylomake, jonka täyttämällä vastaaja arvioi seuraansa kahdeksasta eri seuratoiminnan ulottuvuudesta. Kyselyn tulokset ovat automaattisesti seuran käytössä.

Oman seuran analyysiin ja jatkotoimenpiteiden pohdintaan saat apua Keplistä, omasta lajiliitostasi tai muista valtakunnallisista järjestöistä. Apua kannattaa pyytää! Ulkopuolisen avulla vaikeampienkin asioiden käsittely on helpompaa.

Oman seuran analyysin tilaaminen

- Tilaa Oman seuran analyysi alla olevan tilaus- ja taustatietolomakkeen kautta.
- Linkki kyselylomakkeelle saapuu tilaajan sähköpostiin tilausta seuraavan keskiviikon aikana. Saman viestin yhteydessä tilaaja saa myös omaan käyttöön tarkoitetun vastausten seurantalinkin. Huom! Jos kyselylinkki ei saavu sinulle, tarkistathan roskapostisi.
- Kyselylinkki suositellaan lähetettävän kaikille seurassa toimiville henkilöille (jäsenet, sidosryhmät yms). Mahdollisimman suuren vastausprosentin saamiseksi, myös muistutusviestin/viestien lähettäminen on suositeltavaa.
- Kysely on saatavilla suomen ja ruotsin kielisinä versioina.

Lisätietoja: suvi.voutilainen@valo.fi. Teknisissä asioissa (esim. kadonnut kyselylinkki) voit olla myös suoraan yhteydessä kyselyt tuottaneeseen Surveypal Oy:hyn jussi.tiainen@surveypal.com


Tästä lisätietoa Olympiakomitean(Valon) sivuilta, joilta voit tilata suoraan analyysin kätevästi s-postiisi!


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat