Pakka Beach Games
14.3.2017 18:02 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Seikkailupuisto Pakka, Kalajoki Akatemia ja Keski-Pohjanmaan Liikunta Kepli ry järjestävät yhteistyössä Kalajoelle uuden liikunnallisen tapahtuman 16.9.2017 OktoberFest viikonloppuna. Seikkailupuisto Pakka on tapahtuman pääjärjestäjä.

Kalajoen kaupungilla ja Keski-Pohjanmaan Liikunta Kepli ry:llä on yhteistyösopimus, jonka tavoitteena on uusien liikunnallisten tapahtumakokonaisuuksien tuottaminen Kalajoelle. Alkukartoituksen jälkeen yhdeksi tavoitteeksi asetettiin uuden, erilaisen ja valtakunnallisesti kiinnostavan liikuntakonseptin ideoiminen Hiekkasärkille ja tapahtumaan sopivien yhteistyökumppaneiden löytäminen. Kesäkaudella Kalajoella on paljon tapahtumia ja yksi lähtökohta suunnittelulle oli, että uusi idea löytäisi paikkansa sesongin ulkopuolelta.

Ideoinnin jälkeen päätettiin lähteä toteuttamaan seikkailuhenkistä joukkuekisaa, jossa 2-6 hengen joukkueilla suoritetaan rastityyppisiä tehtäviä Kalajoen Hiekkasärkkien alueella. Tapahtuma kantaa nimeä Pakka Beach Games.

Lähdössä joukkueet saavat kartan, jonka mukaan suunnistetaan rastilta toiselle. Rasteista esimerkkinä muun muassa liuku Euroopan suurimmasta seikkailutorni X-Towerista. Rasteilla on valvojat, jotka tietyin kriteerein arvioivat suorituksen. Paras joukkue voittaa 1000 euron lahjakortin, jonka voi käyttää Hiekkasärkkien alueen palveluihin.

Pakka Beach Games on osa tapahtumien superviikonloppua Kalajoella. Pakka Beach Games tapahtuman lisäksi luvassa on muun muassa Oktoberfest Golf sekä Dyynin ja Sandy Keltin Oktoberfest-tapahtuma.

Pakka Beach Games tapahtuma lanseerataan GoExpo messuilla 17.-19.3. Helsingin messukeskuksessa, jossa Seikkailupuisto Pakka on mukana Visit Kalajoen osastolla. Muut mukana olevat yrittäjät ovat KalaKalle, Kalajoki Golf, Hiekkadyyni Oy (Ravintola Dyyni, Sandy Kelt ja Beach Bar Surffari) ja Rautio Sports Surf Center. Osasto on 6K1.

Lisätiedot:

Kepli tapahtumapäällikkö Minna Saarela p. 044 0916 074
Seikkailupuisto Pakka Seikkailupäällikkö Tuomo Priuska p. 040 534 0837
Kalajoen matkailuyhdistys myynti- ja markkinointipäällikkö Johanna Nakkula p.046 923 5530

www.pakkabeachgames.com Tapahtumalla myös omat facebooksivut.   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat