Unelmien liikuntapäivä 10.5. tulee jälleen
19.4.2017 14:32 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Haastamme teidät mukaan Suomen suurimpaan liikuntatapahtumaan!

Toukokuun 10. päivä järjestetään Unelmien liikuntapäivä, joka on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä. Päivä on ihana mahdollisuus löytää uusi harrastus, ystävä tai yhteisö. Saammeko 100 000, 300 000 vai 500 000 lasta ja aikuista liikkeelle? Sen ratkaisevat käsillä olevat viimeiset viikot ja meitä kaikkia tarvitaan, jotta mahdollisimman moni innostuu mukaan!

Haastamme kaikki mukaan innostamaan suomalaiset liikkeelle

Unelmien liikuntapäivän aikana kaikkialla Suomessa järjestetään tuhansia liikuntatempauksia ja tapahtumia. Päivän tarkoituksena on innostaa kaikki vauvasta vaariin löytämään itselleen mieluisia tapoja liikkua. Oman liikuntatapahtuman voi järjestää yritys, urheiluseura, koulu, työporukka tai kuka vain yksittäinen ihminen.

Viime vuonna järjestettiin yli 2000 tapahtumaa ja tapahtuma näyttäytyi ilmiönä sekä pihoilla ja puistoissa että sosiaalisessa mediassa. Mediat olivat hienosti mukana. Te raportoitte ja jaoitte tunnelmia ja hienoja tarinoita omalta alueeltanne.

Miltä kuulostaa Rope skipping, Muumimamman kevätretki, Kuntosalin laiteopastus, Taidon lajitutustuminen, ”Ota kännykkä ja juokse Rogaining”, Liikuntaleikkipäivä, Jalkkismatsi tai Laukkakilpailut keppihevosilla? Nämä kaikki löytyvät jo nyt Unelmien liikuntapäivän karttapalvelusta. Keksi oman unelmasi ja kutsu muutkin mukaan. Kaikki tavat liikkua ovat hyviä. Tapahtumat löytyvät www.unelmienliikuntapäivä.fi -karttapalvelusta, joka päivittyy koko ajan kiihtyvällä vauhdilla. Unelmienliikuntapäivä.fi -karttapalvelussa voi kuka tahansa ilmoittaa oman tapahtumansa. Sieltä löytyvät kaikki tapahtumat, niin pienet kuin suuretkin sekä kaikille avoimet että vain omalle porukalle tarkoitetut. Tapahtumansa ilmoittaneiden kesken arvotaan upeita palkintoja.

Unelmien liikuntapäivä on osa YK:n terveysjärjestö WHO:n Move for Health päivää. Suomen Olympiakomitea koordinoi Unelmien liikuntapäivää vuonna 2017. Päivä on osa isompaa unelmaa, Liikkumisen unelmavuotta, joka kuuluu Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaan.

Katso oman alueesi tapahtumat www.unelmienliikuntapäivä.fi

#unelmienliikuntapäivä

FB: @UnelmienLiikuntapaiva TW: @liikuntapaiva


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat