Ohjaajaverkosto - ohjaajia haetaan

Ohjaustyötä tarjolla:Lasten liikuntaryhmien ohjaajia haetaan

Lasten liikuntaryhmien ohjaamisesta kiinnostuneet, teitä tarvitaan! Liity mukaan Keski-Pohjanmaan Liikunta ry:n Seuramentor ohjaajien tukena -hankkeen uuteen ohjaajaverkostoon. Sinulle voi olla tarjolla niin yksittäisiä keikkaluontoisia ohjauskertoja kuin pidempiaikaisiakin ohjaustehtäviä. Oman halukkuutesi ja aikataulujesi mukaisesti.

Lasten liikunnan ohjaamisesta saat kokemusta, josta on sinulle taatusti hyötyä jatkossa. Varmaa on myös se, että saat kokea iloisia ja mukavia hetkiä lasten kanssa! Näiden hetkien ohjaajia lapset ja lasten vanhemmat arvostavat erittäin paljon. Tämä on ”työtä”, jolla on tarkoitus!

Tarvetta on mm. koulujen kerho-ohjaajille, seurojen ja yhdistysten liikunta-ja harrastusryhmien vastuuohjaajille ja apuohjaajille sekä erityisryhmien ohjaajille ja vertaisohjaajille. Tule rohkeasti mukaan, aiempaa ohjauskokemusta tai esimerkiksi harrastustaustaa tietystä lajista ei vaadita. Seuramentor –hanke voi myös tarjota sinulle koulutusta ohjaajapolkusi alussa. Ja kuten hankkeen nimikin kertoo, uusilla ohjaajilla on aina tukena kokeneempi ohjaajakaveri, mentori tai tutori, joka opastaa, auttaa ja suunnittelee.

Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan toiveistasi, taustastasi ja minkä ryhmän toimintaan haluaisit mahdollisesti osallistua.

Keski-Pohjanmaan Liikunta ry

Seuramentor ohjaajien tukena- hanke

Petri Harsunen, e-mail. petri.harsunen(at)kepli.fi, puh. 0400 - 365 607

“Keplin Seuramentor ohjaajien tukena –hanke saattaa yhteen lasten liikuntaryhmien ohjaamisesta kiinnostuneita henkilöitä ja Kokkolan ja lähialueiden yhdistyksiä sekä liikunta-ja urheiluseuroja, joilla on tarve uusille liikuntaryhmien ohjaajille.”


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat