Liikunnan ja vapaaehtoisuuden tulevaisuus teemana Keski-Pohjanmaa-päivässä
16.5.2017 15:09 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Suunnistuksen moninkertainen maailmanmestari Minna Kauppi on yksi liikunnan tulevaisuusfoorumin keskustelijoita.

Liikunnan ja urheilun tulevaisuus Keski-Pohjanmaa-päivän 12.9. teemana

Kepli on mukana rakentamassa liikunnan ja urheilun osuutta ensimmäistä kertaa järjestettävään maakuntapäivään – Keski-Pohjanmaa -päivään 12.9.2017. Päivä huipentuu illalla Kokkolan Snellman-salissa pidettävään ohjelmalliseen iltajuhlaan.

- Keplin järjestämään iltapäiväseminaariin on mahdutettu tiivis paketti urheilun ja liikunnan ajankohtaisista teemoista ja huippuasiantuntijoista. Tavoitteena on saada yhteisen lounaan jälkeen monipuolinen keskustelu ja ajatusten vaihtoa liikunnan ja urheilun vapaaehtoisuudesta ja sen menestystekijöistä lähitulevaisuudessa. Myös urheilun ja yrityselämän yhteistyö on seminaarissa vahvasti esillä, kertoo Keplin puolelta seminaaria valmisteleva aluejohtaja Petri Harsunen.

Ritakallio alustaa suomalaisen urheilun ja liikunnan haasteista 2020-luvulla

Seminaarin vieraaksi saapuu syksyllä suomalaisen urheilujärjestöelämän – Olympiakomitean nokkamieheksi valittu Timo Ritakallio. Entinen huippusuunnistaja MInna Kauppi avaa huippu-urheilijan tuntemuksia vapaaehtoisuuden merkityksestä ja urheilijan tekemästä yritysyhteistyöstä.
Kokenut kantaa ottava urheilujournalisti Jari Kupila valmistelee väitöskirjaa urheilun ja liikunnan yhteiskunnallisesta merkityksestä. Hän haastaa kuulijat keskustelemaan teemalla: Urheilu ja liikunta median puristuksessa vai vuorovaikutuksessa?
Keskustelua johdattelee himankalaiset juuret omaava Anna-Liisa Tilus, jonka jälkikasvua nähdään Suomen jalkapallon miesten ja poikien maajoukkueissa.

Keski-Pohjanmaalla talkoohenki edelleen arvossaan

Pyhäjärvinen Kauko Tikkanen osaa vapaehtoisten motivoinnin. Tikkanen palkittiin viime vuoden lopulla urheilu- ja liikuntaväen kansanäänestyksessä ”Vuoden vakuuttavin seuratoimija” –tittelillä Suomen Urheilugaalassa. Pienen ja pippurisen kyläseura Lamminahon Ahton puuhamies ja Pyhäjärven Pohdin hiihtotiimin manageri ei ole pelännyt tarttua niin tapahtuma-, toiminta- tai lajin olosuhdehaasteisiin.
Länsimainen passiivinen elämänmeno ja elintavat haastavat Suomen urheilevan nuorison ja miksei työelämänkin. Keskipohjalaistaustaisella tutkija Arto Pesolalla on faktat hallussa arjen passiivisuudesta ja lihavuuden vaikutuksista sekä myös työkaluja ja ideoita aikuisten arjen aktivointiin.

Ennakkoilmoittautuminen Keplin jäsenille edulliseen ryhmähintaan – yritysten edustajille terveysmittauksia

Keplin jäsenseurojen edustajilla on mahdollisuus ilmoittautua ennakkoon edullisella ryhmähinnalla kesäkuun loppuun mennessä. Yritysten osallistujilla puolestaan Kepli tarjoaa seminaaripakettiin sisältyvän Inbody-kehonkoostumus- ja puristusvoimamittaukset.
Ajanvaraus on mahdollista tehdä ennakkoon Keplin toimistolta.

Lisätietoja: Kepli, Petri Harsunen, aluejohtaja, puh. 0400-365 607, petri.harsunen(a)kepli.fi
Terveysmittaukset: Satu Heinoja, aikuisilikuntapäällikkö, puh. 0440 - 916 075
Ilmoittautumiset: www.kepli.ingo.fi

kepli-kutsu-210x297mm-2017-05-22.jpg

Keski-Pohjanmaa-päivän 2017 liikunnan tulevaisuusfoorumin esite.pdf

   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat