Liikkuva koulu -verkostotapaaminen 6.10. Kalajoella
11.9.2017 11:22 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Keski-Pohjanmaan Liikunta ry ja Kalajoen kaupunki järjestävät "Yhdessä innostuen" Liikkuva koulu -verkostotapaamisen Kalajoella 6.10. Teemana muun muassa Liikkuva koulu, toiminnallinen oppiminen ja liikuntapainotteisuus yläkoulussa.

Kuva: Tero Takalo-Eskola


Verkostotapaaminen kerää Kalajoelle viimevuotiseen tapaan joukon mielenkiintoisia puhujia. Ohjelma sisältää luentoja, toiminnallisuutta ja tapausesimerkit Perhon ja Vetelin kuntien toimista koulupäivän liikunnallistamiseksi.

Liikunnan ja urheilun vastuualuejohtaja Tiina Kivisaari opetus- ja kulttuuriministeriöstä kertoo suomalaisen liikuntapolitiikan tämän hetken trendeistä ja Liikkuva koulu -ohjelman menestyksestä. Liikkumisen ja oppimisen yhteyksistä sekä oppituntien liikunnallistamisesta antavat tietoa ja esimerkkejä projektitutkija ja opettaja Hannu Moilanen Jyväskylästä sekä luokanopettaja Juha-Matti Matilainen Seinäjoelta.

Vetelissä ja Perhossa koulupäivän liikunnallistamiseen on panostettu monipuolisesti ja tuloksekkaasti. Tapausesimerkit tulevat kertomaan liikunnanopettaja Essi Pönni Perhosta sekä rehtori Tero Lahtinen ja liikunnanopettaja Mari Bergdahl Vetelistä.

Verkostotapaaminen on osa Keplin alueellista Liikkuva koulu -verkosotyötä, sekä Kalajoen kaupungin Liikkuva Kalajoki -hanketta.

Ilmoittautuminen: http://kepli.ingo.fi/

Ohjelma: Liikkuva koulu verkostotapaaminen 2017. Ohjelma..pdf

Lisätiedot: joonas.kivinen@kepli.fi / 0440-916076   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat