Intersport ja Kepli yhteistyöhön
8.11.2017 13:52 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Kokkolan uusi Intersport avataan Chydenian kauppakeskukseen vielä marraskuun aikana.

Kepli ja Kokkolan Intersport monipuoliseen yhteistyöhön

INTERSPORT TUKEMAAN KEPLIN TOIMINTAA JA TAPAHTUMIA

Keski-Pohjanmaan Liikunta ry ja marraskuun lopulla Kokkolassa Chydenia-kauppakeskuksessa avautuva uudistunut Intersportin myymälä ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen. Myymälän vastuuhenkilöt Tommi ja Terhi Martikainen ovat monelle pyöräilyä harrastaville tuttu pariskunta. Tampereen seudulta Kokkolaan elokuussa muuttanut Tommi on kestävyysvalmennuksen huippuosaaja, jonka valmennuksessa ovat mm. huippupyöräilijä Lotta Lepistö ja paratriathlonin tuore maailmanmestari Liisa Lilja. Tommi Martikainen ajoi vielä viime kaudella itsekin noin 30 pyöräkisaa. Pyöräilyssä hän valmentaa ja kilpailee kokkolalaisen GIF:n Chebici-pyöräilytallissa.

Keskiviikkona 8.11. allekirjoitettu sopimus sisältää urheiluakatemian, juoksukoulutoiminnan, Kokkola City Runin ja seuratoiminnan parissa tehtävää yhteistyötä.

- Haluamme tukea Kepliä ja sen työtä nuorten urheilijoiden, aktiiviliikkujien sekä seuratoimijoiden parissa, painottaa Terhi Martikainen, jolla on myös urheilijatausta ja kokemusta juoksukoulutoiminnan vetämisestä Tampereen seudulta.

- Hienoa, että saimme melko nopealla aikataululla uuden yhteistyökumppanin laajenevan toimintamme pariin, kertoo Keplin puolelta sopimusta pohjustanut aluejohtaja Petri Harsunen.

Tukea urheiluakatemialle ja nuorille urheilijoille


Elokuun alussa Keplin hallinnoitavaksi Kokkolan kaupungilta kokeilukaudeksi siirtynyt urheiluakatemia saa Intersportista valmennustoiminnan tukijan. Sopimuksen kautta nuoret akatemiaurheilijat saavat erikoisalennuksen Intersportissa myynnissä olevista urheiluvälineistä ja -varusteista.
Hienoa, että Kokkolaan saadaan uutta tarjontaa urheiluvälinekauppaan, toteaa urheiluakatemian koordinaattori Timo Virolainen.

City Run ja Intersport palvelevat liikkujia

Kokkola City Run järjestetään 12. kerran perjantaina toukokuun 18.päivä 2018. Keplissä ensi kevään City Run tapahtumaa on valmistellut tapahtumapäällikkö Minna Saarela.
- Haluamme olla mukana tukemassa tukemassa kuntoilijoiden hyvinvointia ja kannustamme asiakkaitamme aktiiviseen liikunnan harrastamiseen ja osallistumiseen City Runille. Kunnolliset varusteet ja asiantunteva opastus auttavat ja kannustavat aloittelevia kuntoilijoita pysyvään muutokseen , muistuttaa Tommi Martikainen.

Lisätietoja:
Petri Harsunen, aluejohtaja, Kepli, 0400-365 607, petri.harsunen(a)kepli.fi
Tommi Martikainen, myymäläpäällikkö050-5299 763, tommi.martikainen(a)intersport.fi
   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat