Palkitse seurasi vapaaehtoistoimijat upealla gaalaillalla!
28.11.2017 17:14 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Palkitse vapaaehtoiset hienolla urheilun juhlagaalalla!

Keski-Pohjanmaan urheilugaala viettää kymmenvuotisjuhliaan heti Suomi 100 ja Kepli 20 -juhlavuoden jälkeen.
Keski-Pohjanmaan Urheilun Tukijoiden 45-vuotistaival on yksi gaalaillan teema. Tukijärjestö on kerännyt varoja keskipohjalaisen urheilun ja liikunnan tukemiseen vuosien saatossa miljoonien eurojen arvosta. Illan aikana tuettuja urheilijoita tuodaan sopivalla tavalla esille haastattelujen muodossa.

Juhlapuhujaksi saatiin Suomen Hiihtoliiton tuore puheenjohtaja Markku Haapasalmi Seinäjoelta. Tilaisuudessa esiintyy sähkökannelta soittava lauluntekijä Ida Elina, jolla on yhteyksiä Keski-Pohjanmaan Konservatorioon. Konsan opiskelijoista koostuva Nelisointu viihdyttää gaalayleisöä etkoilla ja ruokailutauoilla.

Gaalan illaln aikana jaetaan ja julkistetaan kymmeniä erilaisia huomioimisia niin kunnista, lajeista kuin seuroistakin. Palkitsemisen kohteena on urheilun ja liikunnan eri toimijoita: urheilijoita, valmentajia, taustavaikuttajia ja urheilu- ja liikuntatekoja vuodelta 2017.

Gaalaillaan ohjelma alkaa klo 18.00. Etkoille voi saapua paikalle rentoihin jutusteluihin mukaan jo klo 17 jälkeen Snellman-salille.

Illalliskortit ja paikat kannattaa varata hyvissä ajoin. Illalliskortit ovat jo myynnissä osoitteessa www.kepli.ingo.fi.
   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat