Kepli hakee hankekoordinaattoria Liikkuva ja hyvinvoiva maaseutu -hankkeeseen
21.12.2017 15:55 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

LIIKKUVA JA HYVINVOIVA MAASEUTU-HANKE 1.1.2018 -31.12.2018

Hanke on suunniteltu Pirityisten ja Rieska-Leaderin alueiden yhteiseksi. Hanketta rahoittaa EU:n maaseuturahasto. Hankkeen tavoitteena on elävöittää maaseudun asukkaiden arkea ja näin lisätä liikettä ja liikuntaa sekä hyvinvointia. Nuoria kannustetaan toimintaan mukaan kutsumalla heitä suunnitteluun ja toteuttamaan matalankynnyksen toimintaa ja kokeiluja.

Tavoitteena on luoda uudenlaista verkostoa maaseudun asukkaiden kesken yli kylä-, seura-, yhdistys-, yritys- ja jopa kuntarajojen kokeilukulttuurin
keinoin. Maaseudun kehittäminen on tärkeää, sillä kuntien taloushaasteiden vuoksi kuntien mahdollisuudet liikunnan järjestämiseen ja tukemiseen ovat oleellisesti heikentyneet viime vuosien aikana. Tämä on lisännyt eriarvoisuutta asukkaiden mahdollisuuksiin harrastaa liikuntaa. Keskusteluissa kuntien liikuntaihmisten kanssa on tullut esille, että liikuntahankkeen avulla voitaisiin saada korjausta aikaan kylien ja maaseudun henkilöiden liikuttamisessa. Kokeilujen kohdekunniksi on alustavasti valittu Lestijärvi, Perho, Toholampi sekä Kalajoki ja Ylivieska Rieska-Leaderin alueelta.

Haemme hankkeelle innostavaa ja liikunnan suunnitteluja ja tapahtumatoiminnan kokemusta omaavaa projektipäällikköä/hankekoordinaattoria osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Työaika 4,5 h / päivä tai 22,50 tuntia/vko.
Tehtävän aloitus 3.1.2018 tai sopimuksen mukaan.
Palkkaus: Sopimuspalkka TES:n mukaan.
Työsopimus tehdään aluksi määräaikaisena n. 2 kk:n pituisena ja myöhemmin vuoden loppuun kestävänä kun viranomaispäätökset ovat varmistuneet.
Hakemukset sähköisinä 30.12.2017 klo 15.00 mennessä os. petri.harsunen(a)kepli.fi


HANKKEEN PROJEKTIPÄÄLLIKÖN TEHTÄVÄT

Keski-Pohjanmaan Liikunta ry vastaa Liikkuva ja hyvinvoiva maaseutu -hankkeen toimista. Hankkeen projektipäällikkö koordinoi ja kehittää toimintoja sekä vastaa raportoinnista, tiedottamisesta ja hankkeen näkyvyydestä. Hankevetäjällä on kokonaisvaltainen koordinointivastuu kaikista toimenpiteistä, koska ostopalveluihin ei ole varattu paljon rahoitusta.

Hankevetäjän työtehtävät:
- Hankkeen aikatauluun ja sisältöön tehtävät tarkennukset ja täydennykset
- Hankkeesta tiedottaminen: lehdistötiedotteet, lehtijutut, nettisivut, facebook –sivut, sähköiset uutiskirjeet, sähköposti yhteydenotot, puhelinneuvottelut, tapaamiset sekä hankeinfot
- Kumppaneiden tiedottaminen ja neuvottelut
- Kokouksiin osallistumiset (Kepli, kylät, urheiluseurat yms. hallitukset)
- Mukaan haluavien kylien / nuorten henkilöiden etsiminen / selvittäminen ja yhteyden pitäminen. Toimivien ja aktiivisten avainhenkilöiden löytäminen, jotta hankkeella on myös jatkuvuutta. Mukaan hankkeeseen etsitään henkilöitä / tahoja/ nuoria, jotka valmiita kehittämään toimintaa.
- Projektiryhmän perustaminen (nuorten rekrytointi, tiedottaminen, yhteydenpito)
- Verkoston luominen ja tukeminen/ylläpitäminen hankeaikana
- Hankkeen raportointi, maksatukset, kokousten valmistelut ja kirjaukset, muistiot
- Tapahtumien suunnittelut ja organisointi paikallistasolla yhdessä nuorten toimijoiden, seurojen, kuntien kanssa
- Turnauksien / puulaakien suunnittelu ja järjestäminen yhdessä eri toimijoiden kanssa
- Uusien liikuntamallien suunnittelu, esittely ja kirjaaminen, ohjaaminen
- Hankkeen kokonaisraportoinnin koonti

Lisätietoja: aluejohtaja Petri Harsunen, 0400-365 607, petri.harsunen@kepli.fi


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat