Hankepäiväkirja 2018

15.1.2018

Kuusi rohkeaa Kokkolan Suunnistajien vetreää treenaajaa tekivät 12.1.2018 perjantai-illan kunniaksi upealla tsempillä Jokkerin Ventti kuntopiirin! Tehokas harjoitus koko vartalolle, jossa vaaditaan sekä lihaskuntoa että hapenottokykyä, 47 minuuttia täyttä actionia! Papukaijamerkki kaikille treenaajille. Myös hankekoordinaattori teki harjoituksen ja kroppa oli treenin jälkeen täysin ventti... Seuraava kuntopiiri järjestetään perjantaina 26.1.

25.1.2018

Nivalassa uusien ohjaajien koulutus. Erittäin antoisa ilta! Kiitos osallistujille, Virvelle ja Nivala FC92!

26.1.2018

Yhteisharjoitus Kokkolassa. Jokkerin Ventti!

30.1.2018

Lumilajeja opettajille seurakoulutus Köykärillä yhteistyössä Hiihtoliiton kanssa. Kiitos Sandra Jutila antoisasta ja käytännönläheisestä koulutuksesta! Mukavasti aktiivisia osallistujia paikalla!

7.2.2018

Tom Andtbackan kestävyysluento katsottavissa pe 9.2. klo 17.00 Kokkolan Suunnistajien Youtube-kanavalla.

9.2.2018

Tom Andtbackan Nuoren urheilijan kestävyysharjoittelu luento ja demo sekä kaupan päälle Jokkerin Ventti-yhteisharjoitus hankeseuroille! Avot!

13.2.2018

Suunnittelemassa Villa Elban talvipäivää 11.3.2018. Kepli ja Seuramentor-hanke mukana!

16.2.2018

Jokkerin Ventti- yhteisharjoitus Sote-salilla!

22.2.2018

Pietarsaaressa Jeppis FBC:n kanssa valmennusilta ja demotreenejä salibandypelaajille. Neljä joukkuetta mukana demotreeneissä. Kiitos kaikille rohkeille ja ahkerille osallistujille!

23.2.2018

Yhteistreenit Kokkolassa Sote-salilla. Taas tuli hiki!

26.2.2018

Kokkolassa käynnistettiin valmentajakahvit. Valmentajat ja ohjaajat kokoontuvat maanantaisin klo 14.15 Sokos Hotel Kaarlessa keskustelemaan ajankohtaisista liikunnan, urheilun ja valmennuksen asioista. Tänään mukana kuusi koutsia. Kivasti saatiin tämä uusi juttu käyntiin!

27.2.2018

Mukana Kalajoki Akatemian uusien testauspalvelujen esittelytilaisuudessa. Erittäin mielenkiintoista asiaa ja seuraväelle monia hyödyllisiä testauspalveluita ja välineitä tarjolla. Kiitos Juha Isolehdolle mielenkiintoisesta luennosta!

5.3.2018

Valmentajakahvit Sokos Hotel Kaarlessa Kokkolassa. Antoisat keskustelut jälleen mm. testausasioista.

5.3. 2018

Kokkolan Suunnistajien hallituksen kokouksessa seurakehittämisen asialla. Oman seuran analyysi -kyselyn toteuttaminen seuran jäsenistölle.

6.3.2018

Kokkolan Jymyn hallituksen kokouksessa esittelemässä hankkeen tarjoamia mahdollisuuksia, joita vielä ehtii mainiosti hyödyntää.

11.3.2018

Villa Elban talvipäivässä esittelemässä Seuramentor ohjaajien tukena -hanketta, Keplin seurapalveluita ja kaupungin seurojen tarjoamia liikunta-ja harrastusmahdollisuuksia. Monet innostuvat myös kokeilemaan puristusvoimamittausta. Päivän kovin tulos 85 kiloa!

13.3.2018

Seurakoulutusta pitämässä Seuraverkko-palvelun käyttöön Ylivieskassa.

17.3.2018

Hankkeen (toistaiseksi) viimeinen Suomen Valmentajien mentorikoulutus. Kouluttajana oli jälleen Veli-Matti Hemmo. Huikea päivä kaikkinensa! Kiitos osallistujille ja Wellulle! Ilta jatkui keilailun, yhteisruokailun ja tietokilpailun merkeissä. Kivaa rentoa illanviettoa mukavien ihmisten kanssa! Keilailumestaruuden vei Markus Å.!

20.3.-24.3.2018

Hankekoordinaattori seminaari ja koulutusmatkalla. Jyväskylässä 20.3.-21.3. Liikkuen läpi elämän- seminaari https://liikkuenlapielaman.fi/ ja Vierumäellä 22.3.-24.3. Kuntotestauspäivät 2018 sekä valmennuksen ekstrapäivä http://www.lts.fi/koulutus/kuntotestauspäivät/kuntotestauspäivät-2018. Kerrassaan mielenkiintoista ja antoisaa asiaa! Tosin tieto lisää tuskaa...

25.3.2018

Kokkolan Suunnistajien kevätkokouksessa seurakehittämisen asialla. Oman seuran analyysi-kyselyn vastauksien pohjalta keskustelua seuran nykytilanteesta ja kehittämisideoista.

29.3.2018

Seuramentor ohjaajien tukena -hankkeen ohjausryhmän kokous. Hanke on rullannut mukavasti eteenpäin ja saanut positiivista palautetta. Tästä on kiva jatkaa eteenpäin! Vielä tämän vuoden lokakuun loppuun asti seuroilla on aikaa hyödyntää hankeresurssia, niin jo nyt hankkeessa mukana olevat kuin uudetkin hankkeesta kiinnostuneet seurat pääsevät vielä mukaan!

5.4.2018

Seurailta Nivalassa! Kiva yhteistyön meininki Nivalan kaupungin ja urheiluseurojen kesken! Paljon seuraväkeä paikalla. Kiitos Henri Heiskalle, Jukka Turuselle ja Suoma Korhoselle tilaisuuden järjestämisestä!

6.4.2018

Tom Andtbackan yhteistreeni SOTE-salilla Kokkolassa! Junioreita mukana useasta eri seurasta! Erittäin laadukas kaikille lajeille sopiva oheisharjoitus! Näitä harjoitteita ja liikkeitä kannattaa hyödyntää junioreiden harjoittelussa! Kivoja vinkkejä, miten esim. koulun liikuntasalien perusvälineistöä voi hyödyntää monipuoliseen harjoitteluun. Saimme hyvät maistiaiset kaikkien eri ominaisuuksien harjoittelusta 12-18-vuotiaille junioreille: kestävyyttä, voimaa, nopeutta, liikkuvuutta, kehonhallintaa ja taitoa! Kiitos Tomppa ja kaikki osallistujat sekä harjoitusta seuranneet tukijoukot!

9.4.2018

Valmentajakahvit vol. 6. Keskustelua mm. siitä, pitääkö treenata väsyneenä vai pitääkö olla siinä kunnossa ettei tarvitse treenata väsyneenä.

11.4.2018

Hankeseuroille järjestettiin tutustumisharjoitus uudessa HupiSport-sisäliikuntakeskuksessa Kokkolassa. Yli kaksikymmentä junioria ja tukijoukkoja mukana. Kivaa monipuolista liikuntaa!

13.4.-15.4.2018

Hankeseurojen valmentajia ja ohjaajia mukana VOK-1 koulutusviikonlopussa Kokkolassa. Fyysinen harjoittelu teema, jonka sisältöinä ihmisen elinjärjestelmät ja harjoittelu, herkkyyskausien huomiointi harjoittelussa sekä voima-, nopeus-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelu. Käytäntöä ja luentoa yhteensä 13 oppituntia. Kiitos Mäntykankaan koulu, Kuntokeskus ROK ja etenkin kaikki osallistujat! Käytännön maistiaisia: verenpaineen mittaus, leposykkeen mittaus, laktaattimittaus, ortostaattinen koe, puristusvoimamittaus, elimistön toiminta nousujohteisessa kuormituksessa, sykkeen mittauksiavoima-, nopeus-, liikkuvuus- ja kestävyysharjoittelun aikana, demoharjoitukset voiman lajeista, voimaharjoittelusta herkkyyskausiajattelu huomioiden, liikkuvuudesta, nopeudesta ja kestävyydestä. Tärkeä kysymys: miltä kropassa tuntuu?   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Huhtikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat