Hankepäiväkirja 201821.-22.9. 2018 Lestijärvi


Lestijärven Lajikokeilupäivillä päästiin kokeilemaan muun muassa pesäpalloa, kuntosalia, jousiammuntaa, jääkiekkoa, suunnistusta, frisbeegolfia, temppurataa, polkujuoksua, fatbikeajelua ja poniajelua. Porukkaa oli mukavasti liikkeellä myrskyisästä säästä huolimatta.

17.9.2018 Lestijärvi

Lestijärvellä järjestettiin miehille suunnattu ilta, jossa oli paikalla puhujia ja tarjolla pientä iltapalaa. Tapahtuman tarkoituksena on saada miehet liisäämään liikuntaa sekä parantamaan omaa hyvinvointiaan. Paikalla oli 8 eri-ikäistä miestä, jotka ottivatkin liikunnan heti asiakseen ja päättivät aloittaa yhteisen lenkkeilyn. Toivottavasti mukaan saadaan vielä lisää porukkaa syksyn mittaa. Miehille on tämän toiminnan kautta tarjolla myös inbody-mittauksia ja muita testauksia sekä ohjattua liikuntaa.


13.9.2018 Toholampi


Toholammilla järjestettiin 13.9. Frisbeegolfkisat. Porukkaa oli paikalla päällä reilut parikymmentä. Frisbeegolfissa kisattiin sekä lasten että aikuisten sarjassa. Korit kierrettiin läpi kahteen otteeseen. Myös pienemmille lapsille oli järjestetty tapahtuman ajaksi puuhaa kentän läheisyydessä.

4.9.2018 Kaustinen


Kaustisella liikuttiin tiistai-iltana suurella porukalla. Urheilutalolla sekä sen lähistöllä pääsi kokeilemaan muun muassa korkeushyppyä, motoriikkarataa, ratsastusta, taidepajaa, ilma-aseammuntaa, jalkapalloa, aivopähkinöitä, tanssillista jumppaa sekä airtrackillä pomppimista. Vilinää ja vilskettä riitti kun osallistujia oli noin 300. Keplin lisäksi tapahtumaa olivat järjestämässä Kaustisen kunta, Kaustisen Pohjan-Veikot ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto. Lisäksi pisteitä oli pyörittämässä poliisi, SPR ja TurvanTunne.

1.9.2018 Perho


Lauantai käynnistettiin Perhossa Liikettä niveliin -tapahtuman merkeissä. Perhon Keskuskoulun sali oli jaettu kahtia, toisella puolella lapset kiersivät temppurataa ja verhon toisella puolella aikuiset pääsivät käynnistämään päivänsä liikunnallisesti. Samalla päästiin kuulemaan perholaisten toiveita erilaisista liikuntatapahtumista ja mainostettiin jo tulevaa lajikokeilupäivää, joka järjestetään 6.10. klo 10-12.


20.8.2018 Lestijärvi

Lestin koulun pihalla järjestettiin pari tuntia kestävä koko perheen liikuntatapahtuma. Koulun pihan ympäristöön oli rakennettu 20 erilaista liikuntapistettä, joita osallistujat pääsivät kiertämään mieleisessään järjestyksessä. Pisteiden rakennus ja purku sujuivat reippaasti vapaaehtoisten voimin. Liikuntapisteiden lisäksi järjestettiin osallistujien kesken arvonta ja tarjolla oli makkaraa ja mehua. Osallistujia oli noin 40 ja tapahtuma sai positiivista palautetta (kuva palautelaatikosta).
   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat