Syysleiri Kokkola

Keski-Pohjanmaan Liikunta järjestää yhdessä Kokkolan liikuntapalveluiden Tuu mukaan-hankkeen kanssa lasten liikunnallisen syysleirin Kokkolassa. Syysleiri järjestetään päiväleirinä maanantaina 12.10, tiistaina 13.10 ja keskiviikkona 14.10. Saapuminen leiripäivään on klo 8.30-9.00 ja päivä päättyy klo 16.30 mennessä.Leirin pääkeskuksena toimii Hollihaan koulu.

Ohjelmassa on monipuolista liikuntaa, kivoja kavereita, lajikokeiluja ja reipasta yhdessäoloa. Päivän aikana tarjotaan lounas ja välipala leiriläisille. Lajikokeiluina mm. uinti, keilaus, amerikkalainen jalkapallo, parkour, telinevoimistelu,pihapelit ja pallopelit.

KORONA:

Leirin järjestelyissä, toiminnoissa ja lajipisteillä huomioidaan ajankohtaiset koronarajoitukset. Koronasta johtuen joitakin lajipisteitä saatetaan joutua vaihtamaan tai toteuttamaan sovelletusti. Lähetämme ilmoittautuneille tarkemman ohjeistuksen hygieniatoimenpiteistä ennen leiriä. Seuraamme tiiviisti leirin järjestelyissä viranomaisten ohjeita ja suosituksia. Liikumme leirillä oman ryhmän kanssa.

Leirillä otetaan kuvia joita käytämme leirin markkinoinnissa. Jos Et halua, että leiriläinen näkyy kuvissa niin ilmoitathan siitä sähköpostilla: eeva-maria.franti@kepli.fi

Ilmoittautuminen leirille on nyt avattu: Klikkaa tästä:

Hae mukaan leiriohjaajaksi!

Haluatko kokemusta lasten ja nuorten ohjaamisesta? Hae mukaan Syysleirin mahtavaan ohjaajaporukkaan! Leirin aikana kehität ohjaamiskokemusta, koet liikunnan iloa ja riemua sekä tutustut muihin leiriohjaajiin. Syysleiri sopii myös osaksi kasvatus- ja liikunta-alan opintoja.

Käy täyttämässä hakulomake : https://kepli.fi/8348/ohjaajahaku-kokkolan-syyslei...Lisätietoja leiristä: Eeva-Maria Fränti 0440916074, eeva-maria.franti@kepli.fi

   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat