Jukuleiri

Jukuleiri 2021 2-5.8.2021!

Jukuleiri on Keski-Pohjanmaan Liikunta ry:n järjestämä matalan kynnyksen liikunnallinen tettaleiri. Kesän 2020 leiri jouduttiin perumaan koronaepidemian vuoksi joten olemme jo suunnanneet katseet kohti kesää 2021!

Leirin tarkoituksena on tuottaa liikunnan iloa, ohjata terveellisiin elämäntapoihin ja tutustuttaa monipuolisesti erilaisiin liikuntamuotoihin ja lajeihin. Toivomme, että leiriläisille syttyisi liikuntakipinä, joka osaltaan innostaisi lapsia ja nuoria kohti liikunnallista elämäntapaa ja mahdollisesti mukaan seuratoimintaan. Yhteistyössä leiriä järjestämässä ovat alueen urheiluseurat ja muut yhteistyökumppanit.

Leirivaihtoehdot:

HIPPO-leirillä liikutaan monipuolisesti oman turvallisen ryhmän kanssa. Pääset tutustumaan ja kokeilemaan monia eri lajeja! Toimintapisteet sisältävät mm. Jousiammuntaa, keilausta, hiekkapesistä, suunnistusta, uintia, ekoase-ammuntaa, dogbiciä ja katukorista.

LAJI-leirillä valitset mieleisesi lajin, aiempaa harrastuskokemusta ei vaadita! Valitun lajin parissa treenataan aina aamupäivät ja iltapäivällä kokeillaan myös muita lajeja. Lajivaihtoehdot tulevan kesän leirille päivitetään helmikuun 2021 aikana.

Leirillä on lajikokeilujen ja lajiharjoitusten lisäksi myös paljon muuta ohjelmaa! Leirillä vieraillaan muun muassa JukuParkin hurjissa vesiliukumäissä sekä SaniFani-kylpylän poreissa ja tanssitaan leiridiscossa.

Leirin avajaisissa ja päättäjäisissä koko leiriväki on koolla ja niissä koetaan suuren leirin tunnelmaa. Päättäjäisissä palkitaan leiriläisiä, silloin jännitetään muun muassa kuka on tämän vuoden leiripoika ja leirityttö. Telttamajoitus tuo leirille oman lisämausteensa.

Ajankohtaisimmat leirikuulumiset päivittyvät leirin facebook-sivuille facebook.com/jukuleiri sekä Instagramiin: Jukuleiri

Tässä linkki Jukuleirin nettisivuille: http://www.jukuleiri.fi/


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat