Hankkeen tapahtumat

Avoimet Ovet- hankkeen seuratapaaminen järjestettiin 26.11 Kokkolassa

Avoimet Ovet- hankkeen ensimmäinen seuratapaaminen järjestettiin 26.11 Kokkolassa. Keplin alueen pilottiseuroiksi kolmivuotiseen hankkeeseen lähtivät mukaan: Gbk Tigers, Kokkolan Golf ja tanssi- ilmaisu Aerodance Himangalta.

Hankkeen tavoitteena on tukea seuran tavoitteita uusien erityistä tukea tarvitsevien harrastajien mukaan ottamiseen ja olemassa olevan toiminnan kehittämiseen. Kehittämisohjelmat aloitetaan nyt seurojen kanssa yhteistyössä heidän lajiliittojensa kanssa.

Illan aikana kuulimme urheilijaterveiset Tuomo Himangalta, Tiina Kivisaaren terveiset ministeriöstä sekä golf- ja voimisteluliiton työntekijöiden ajatuksia hankkeeseen liittyen .Hankekoordinaattori Nina Peltonen Paralympiakomiteasta oli paikan päällä kertomassa hankkeesta.

Seuraava yhteinen tapaaminen sovittiin 15.4 Kokkolaan. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki erityisliikunnan parissa toimivat!

Näin saadaan toiminta käyntiin-palaveri 14.1.2021

Avoimet Ovet-hankkeen pilottiseuroista Aerodance Himangalta ja Kokkola Golf olivat mukana teams-palaverissa jonka tavoitteena oli antaa tietoa miten käynnistää toiminta seurassa. Seurojen tavoitteena on saada toiminta käyntiin tulevan kevään ja kesän aikana.

Radiohaastattelussa Keplin hankekoordinaattori sekä pilottiseuroista GBK Tigers 9.2

Avoimet Ovet-hankkeen toinen seuratapaaminen 15.4.2021 klo 17.30-19.30 teamsillä.

Asialistalla: seurojen ajankohtaiset kuulumiset, Liikuttaja-kyselyn palaute, Paralympiakomitean, pilottiseurojen sekä lajiliittojen edustajien puheenvuorot. Tervetuloa!

   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat