top of page
Recording Time

Aktiivinen arki lapsiperheissä, lapsuudessa ja nuoruudessa tallenne

Keski-Pohjanmaan Liikunta järjesti 23.2.2022 webinaarin teemalla aktiivinen arki lapsiperheissä, lapsuudessa ja nuoruudessa. Puhujina olivat Kaisa Mäkäräinen sekä Minna Kauppi, tilaisuuden juoksuttajana toimi Kalle Lassila.


Liikkuminen lapsipiperheissä on parhaimmillaan monipuolista ja mukavaa - halutessaan sieltä voi ponnistaa kohti huippu-urheilijan uraa. Webinaarissa kuultiin muun muassa Minna Kaupin perheen arkiliikkumisesta sekä nähtiin kenties ensimmäisten joukossa maailmassa Kaisa Mäkäräisen hiihtopäiväkirja vuodelta 1991. Niin Minnan ja Kaisan puheenvuoroissa, kuin paikallisten urheiluseurojen inserteissäkin kuultiin, että liikkuminen usein tuo elämään iloa sekä ystäviä.Kuuntele webinaari osoitteesta: https://vimeo.com/681193970.


Webinaarin lopuksi paikalliset urheiluseurat sekä huippu-urheilijat haastoivat kaikki alueemme ihmiset liikkumaan arjessa. Ota seurantaan Keski-Pohjanmaan Liikunnan sosiaalinen media Instagramin ja Facebookin puolella ja pääset kiinni mitä kimuranteimpiin arkiliikehaasteisiin.Comments


bottom of page