top of page
Recording Time

Mistä ja miten rahaa urheiluun? Ilmoittaudu viimeistään sunnuntaina 4.6.2023

Kepli ja Keski-Pohjanmaan Urheiluakatemia järjestävät sponsorointiseminaarin torstaina 8.6. kello 18 alkaen Kokkolassa Prisman tiloissa. Tapahtuma on tarkoitettu yksilöurheilijoille sekä kaikille urheilun varainhankintaa tekeville ja siitä kiinnostuneille. Tavoitteellinen urheilu vaatii resursseja. Tapahtuman hinta Keplin jäsenten ja jäsenseurojen edustajille on vain 10€ per henkilö.


Ilmoittaudu heti TÄSTÄ


Tapahtumalla pyritään tuomaan uutta tietoa varainhankinnan mahdollisuuksista ja lainalaisuuksista. Tapahtuma sopii sinulle vaikka et olisi vielä hankkinut ensimmäistäkään sponsoria, mutta urheilulliset tavoitteet luovat painetta sponsorihankinnalle tulevaisuudessa. Tapahtuma sopii myös sellaisille, jotka ovat jo sponsorihankintaa tehneet.


Tapahtumassa pyritään suoraan, konkreettiseen ja rehelliseen puheeseen.

Puhujina toimivat Aki Pajunoja, joka toimii Krista Pärmäkosken managerina. Pärmäkoski on mittauksissa ollut jo vuosia suomen kolmen kiinnostavimman urheilijan joukossa. Pajunoja tulee kertomaan millä tavalla he tekevät yhteistyötä yritysten kanssa. Hän antaa vastauksia myös siihen kuinka lähtisi erilaisilla urheilullisilla tasoilla ja eri näkyvyyden tasoilla lähestymään kumppanihankintaa.

Toisena puhujana tapahtumassa on Lasse Paakkonen. Hän on entinen olympiahiihtäjä, joka tätä nykyä toimii mainostoimistoyrittäjänä. Tämän lisäksi hän toimii mm. hiihtoliiton kaupallisen yhtiön hallituksen jäsenenä. Paakkonen tulee kertomaan hyvin suoraan ja häpeilemättä teesinsä sponsorihankinnan realiteeteistä.


Puhujien jälkeen vuorossa on paneelikeskustelu, jossa on mukana tapahtuman pääyhteistyökumppanien edustajat. Alueellisesti merkittävimpien urheilua tukevien yritysten edustajina paneelissa ovat mukana Kim Biskop Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtaja sekä Timo Kuivanto Keski-Pohjanmaan Konttoripiste Oy:n Myyntijohtaja.


ILMOITTAUDU TÄSTÄ
Comentários


bottom of page