top of page
Recording Time

Ohjaajille ja valmentajille koulutusta kesäkuussa

Iloa ja liikettä! Lasten liike-ohjaajakoulutus sekä Kehon huolto ja palautuminen- koulutus järjestetään kesäkuussa. Lähde mukaan kehittämään omaa osaamistasi!


Lasten liike-koulutus to 16.6 klo 17-21, Kokkola

Koulutus antaa ohjaajalle perustiedot 6 - 12-vuotiaiden lasten liikunnallisen harrastusryhmän ohjaamiseen. Koulutus on suunnattu aloitteleville tai nuorille ohjaajille, joilla on vain vähän tai ei ollenkaan ohjauskokemusta. Koulutus onkin erinomainen startti ohjaajan polulle. Ohjaaja saa Lasten Liike -koulutuksesta erinomaiset perustiedot ja runsaasti käytännön työkaluja kaikille avoimen ja innostavan liikunnallisen harrastustoiminnan suunnitteluun.Tunti- ja kausisuunnitelmissa painottuvat motoriset taidot sekä yleisen liikunnallisuuden ja pelaamisen taitojen kehittäminen. Koulutuksessa annetaan myös vinkkejä lasten sosiaalisten taitojen sekä tunne- ja kaveritaitojen kehittymisen tukemiseen. Kouluttajana Janne Nivala.Kehon huolto- ja palautuminen ma 20.6 klo 17.30-19.30, Kokkola

Tämä koulutus kuuluu Kepli-kesäsetelin saaneiden seurojen valmentajille/ohjaajille tarjottaviin maksuttomiin koulutuksiin.Koulutukseen voivat osallistua myös kaikki muut ohjaajat/valmentajat edulliseen hintaan. Koulutuksen sisältö: uni ja lepo, ravinto, huoltavat harjoitteet. Koulutus sisältää sekä teoriaa että käytäntöä. Kouluttajana Janne Nivala.


Comments


bottom of page