Kokkolan Jymylle sinettiseuratunnustus
20.12.2016 8:48 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Kokkolan Jymyn voimistelujaostolle Sinettiseuratunnustus laadukkaasta työstä

Suomalainen laadukkaan urheiluseuratoiminnan kehittäminen on saanut merkittävän tukimuodon, kun Valon ja suomalaisen energiayhtiö Gasumin yhteistyön kohteena ovat lasten ja nuorten hyvinvointia edistävät Sinettiseurat. Urheiluseurat hyötyvät yhteistyöstä kehittyvän Sinettiseurakonseptin sekä kannustuspalkintojen kautta. Gasumin tuki suomalaisille urheiluseuroille on merkittävä. Tuki koostuu Vuoden Sinettiseura-palkinnosta ja 14 alueellista 1000 euron kannustuspalkinnosta Sinettiseuroille eri puolilta Suomea.

Maakunnalliset palkinnot luovutetaan Liikunnan aluejärjestöjen urheilugaaloissa tai tilaisuuksissa. Keplin toiminta-alueen palkinto luovutetaan 28.1.2017, kun Kokkolan Jymyn voimistelujaosto palkitaan järjestämästään laadukkaasta seuratoiminnasta. Palkinto luovutetaan seuralle Keski-Pohjanmaan Urheilugaalassa Kokkolan Snellman-salilla.

? Yhteistyö Valon kanssa on osa yhteiskuntavastuullista toimintaamme. Haluamme edistää lasten ja nuorten hyvinvointia mahdollistamalla liikunnallisen lapsuuden ja nuoruuden, ja tuemme Valon lasten ja nuorten liikuntaa vauhdittavia ohjelmia valtakunnallisesti, kertoo Gasumin viestintäjohtaja Olga Väisänen.

Valo ja Gasum palkitsevat Sinettiseuroja valtakunnallisesti ja alueellisesti

Sinettiseuratoiminnassa pyritään varmistamaan seuratoiminnan laadun kehittäminen laaja-alaisesti niin seuran toimintaympäristön kuin toiminnan monipuolisen sisällön näkökulmasta.

Sinettiseurat kehittävät toimintaansa sinettikriteerien suunnassa mm. mahdollistamalla monipuolisen harjoittelun, harrastamisen ja kilpailun sekä edistämällä urheilullisia elämäntapoja.

Maakunnallisten kannustuspalkintojen lisäksi Gasum ja Valo myönsivät vuoden Sinettiseurapalkinnon, jonka sai Salibandyseura Vantaa. Seura palkittiin Vuoden 2016 Sinettiseurana Valon Sinettiseuraseminaarissa syksyllä 2016. Palkinnon arvo on 5000 euroa.

? Sinettiseuratoiminnan avulla haluamme kannustaa seuroja kehittämään omaa toimintaansa siten, että se innostaa lapsia, nuoria ja aikuisia osallistumaan. Kannustuspalkintoja saavat seurat ovat loistavia esimerkkejä laadukkaasta seuratyöstä. On ilo saada tuoda esille näitä upeita tarinoita, kommentoi Valon seuratoiminnan asiantuntija Eija Alaja.

- Valinnassa painottuivat Jymyn vahva yhteisöllisyys, kehitys- ja koulutushalukkuus ja sekä laajat ja monipuoliset yhteistyöverkostot, kertoo Keplin aluejohtaja Petri Harsunen.

Lisätietoja: Eija Alaja, Valo, Asiantuntija, Sinettiseurat, puh. 0400 617 531

Vuonna 1992 aloitettu Sinettiseuratoiminta on Valon ja urheilun lajiliittojen yhteinen toimintamalli, joka rakentuu lapsen ja nuoren parhaan edistämiselle - lapsen kasvun ja kehityksen tukemiselle sekä lapsuuden kunnioittamiselle. Suomessa on 635 Sinettiseuraa, jotka ovat lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja. Näiden seurojen toimintaa määrittelevät yhdessä asiantuntijoiden kanssa laaditut Sinettikriteerit. http://www.sport.fi/urheiluseura/sinettiseurat

Voimistelu- ja Urheiluseura Kokkolan Jymy
Kokkolan Jymy on vuonna 1919 perustettu Kokkolan alueella toimiva aktiivinen yleisseura, seuramme toimii monipuolisesti liikkunnan saralla sekä toimii yhteiskunnalisena vaikuttajana ja asioiden hoitajana. Kokkolan Jymyssä voi harrastaa aina vauvasta vaariin ja lajivalikoimakin vaihtelee aktiivisten toimioiden taipumuksien mukaan. Tällä hetkellä Kokkolan Jymyn harrastusvalikoimaan kuuluvat: voimistelu, tanssi, salibandy, voimanosto, kuntonyrkkeily sekä kendo.   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat