Kepli ja Seritec jatkavat palveluyhteistyötään
13.2.2017 11:48 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Luotettavana liikelahjatalona ja merkkauspalvelua tarjoavana yrityksenä tunnettu Seritec jatkaa Keplin yhteistyökumppanina. Seriteciltä voi tilata myös erilaisia liikuntaan ja urheilun harrastamiseen liittyviä seura-asuja. Seritec on toiminut Keplin tapahtumien paita- ja asutoimittajana usean vuoden ajan.

Seritec Oy on kokkolalainen tuotteiden merkkaustekniikkaan ja merkkauspalveluun erikoistunut monialan osaaja. Seriteciltä saat saman katon alta laadukkaat liikelahjat ja merkkauspalvelun. Lisäksi saat lupauksen joka pitää. Asiakkaista huolehtiminen, toimitusvarmuus ja hyvä palvelu ovat yrityksen lähtökohdat.
- Tuotteemme ovat laadukkaita, meillä on pitkä kokemus merkkauksesta ja uskomme kotimaisuuteen, kertoo yrityksen toimitusjohtaja ja perustaja yrittäjä Kari Rintala.

- Kepli on ollut tyytyväinen Seritecin tuotteiden ja palveluiden toimitusvarmuuteen sekä aikatauluihin mutta toisaalta myös ketteryyteen mitä joskus hektisessä tapahtumien toteuttamisessa tarvitaan. Olemme luoneet yhdessä ratkaisuja, jotka ovat vahvistaneet tapahtumiemme yhteistyökumppaneiden näkyvyyttä sekä edistävät yritysyhteistyökumppaneiden tunnettuutta ja liiketoimintaa,
vahvistaa Keplin aluejohtaja Petri Harsunen syntyneen yhteistysopimuksen jatkoperusteita.

Lisätietoja: Seritec oy/toimitusjohtaja Kari Rintala 044-276 8005, kari.rintala(a)seritec.fi

   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat