Virolainen jatkaa urheiluakatemian koordinaattorina Keplissä
11.8.2017 15:51 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Timo Virolainen siirtyy Keplin palvelukseen ensi maanantaista alkaen.

Kokkolassa Keski-Pohjanmaan Urheiluakatemian koordinaattorina vuodesta 2009 saakka toiminut Timo Virolainen jatkaa Keski-Pohjanmaan urheiluakatemian koordinaaattorina toiminnan siirtyessä Kokkolan kaupungilta Keplin vastuulle kaksivuotiseksi kokeilukaudeksi 2017-2019.

Keplin johdolla ja Virolaisella on yhteinen halu kehittää akatemian toimintaedellytyksiä edelleen lähivuosina. Kokkolan kaupungin kanssa tehty sopimus luo kehittämiselle hyvät edellytykset.

Kepli on kesän aikana neuvotellut ja tehnyt kaksivuotiset valmennussopimukset akatemian aamuharjoituksien toteuttamisesta salibandyseura Kokkolan Nibacoksen ja Edustus Hermeksen kanssa, joilla on tarjota akatemialle ammattivalmentajan laadukasta osaamista ja kokemusta. Jukka-Pekka Kinnunen toimii akatemiassa salibandyvalmentajana ja Juuso Laakso jääkiekkovalmentajana.
Akatemian toiminta konkretisoituu eri lajien aamuharjoitteluna maanantai-, keskiviikko- ja perjantaiaamuisin. Ohjattua valmennustoimintaa on viikkotasolla 6 tuntia. Urheikluakatemiaan valitut saavat syksyn aikana kuvallisen akatemiakortin, johon kuuluu erilaisia etuja ja alennuksia.
Ainakin Nibacoksen ja Hermeksen kotipeleihin akatemian urheilijat pääsevät korttia näyttämällä maksutta.

Työplus tarjoaa uutena yhteistyökumppanina akatemiaurheilijoille terveydenhoito- ja lääkäripalveluja. Asiasta tiedotetaan akatemialaisille infotilaisuuksissa lähiviikkoina.

Keski-Pohjanmaan Urheiluakatemia saa toimintaansa toiminta-avustusta Opetus- ja kulttuuriministeriöltä. Päärahoituksesta vastaa tällä hetkellä kuitenkin Kokkolan kaupunki. Akatemian toimintaan on osallistunut vuosittain 160 - 200 nuorta urheilijaa. Ohjattua valmennusta on ollut tarjolla jalkapallossa, jääkiekossa, salibandyssa, koripallossa ja yleisurheilussa.

Lisätietoja: Petri Harsunen, aluejohtaja , Keski-Pohjanmaan Liikunta , petri.harsunen(a)kepli.fi, 0400-365 607


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat