Keplin ehdollepanotoimikunnan tiedote 28.9.2017
28.9.2017 8:55 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

fEHDOLLEPANOTOIMIKUNTA TIEDOTTAA

Keski-Pohjanmaan Liikunnan syyskokouksessa valitaan järjestölle puheenjohtaja ja kolme hallituksen jäsentä kaudelle 2018-20 erovuoroisten tilalle. Erovuorossa ovat puheenjohtaja Lea Kippo-Kovasin, (Kälviä/Kokkola –istunut kaksi kautta). Hallituksen jäsenistä Kari Koskela (Pietarsaari, 1. kausi), Joni Mäki-Petäjä (Kannus, 2. kausi) sekä Anja Takkunen (Alavieska, 1. kausi). Puheenjohtaja Kippo-Kovasin ja jäsen Mäki-Petäjä ovat halukkaat jatkamaan kolmannelle kaudelle, samoin Koskela toiselle kaudelle. Takkunen on ilmoittanut ettei ole käytettävissä toiselle kaudelle.

Hallituksessa jatkavat: Pertti Sarkkinen(Kalajoki), Eija Kellokoski-Kari(Veteli), Johanna Elo (Kokkola), Leif Fagenäs(Kokkola), Risto Hautakangas(Haapajärvi), Maija Huuha(Ylivieska), Kari Kauppinen(Halsua) ja Sinikka Tuomaala(Kokkola)

Keski-Pohjanmaan Liikunnan syyskokous pidetään Kokkolassa torstaina 23.11.2017 .

Ehdollepanotoimikunnan tehtävänä on valmistella Keplin syyskokouksen päätettäväksi ehdotus Keplin hallituksen kokoonpanoksi vuosille 2018-2020. Toimikunnan tavoitteena on saada jäsenseuroilta liikunnan ja urheilun asiantuntevia ja osaavia ehdokkaita tulevaan hallitukseen.

Toimikunnan mielestä Keplin hallitukseen tarvitaan osaamista em. erovuoroisten osaamisalueille toisin sanoen seuravalmennuksesta, seurajohtamisesta, lasten ja nuorten liikunnasta sekä kunta- ja hallinto-osaamista.

KEPLIN EHDOLLEPANOTOIMIKUNTA:
Raimo Haapalehto, puheenjohtaja raimo.haapalehto(a)kase.fi 040-7721 623
Heli Erkkilä-Vierimaa, jäsen heli.vierimaa-erkkila(a)edu.kokkola.fi 050-4313 067
Juha Nivala , jäsen juha.nivala(a)proagria.fi 040-8610 641
Maria-Liisa Tuomisto, jäsen maria-liisa.tuomisto(a)edu.kokkola.fi 040-5515 702
Petri Harsunen, tekninen sihteeri petri.harsunen(a)kepli.fi 0400-365 607

Kirjalliset ehdotukset ja esittelyt on toimitettava ehdollepanotoimikunnalle tiistaihin 25.10.2017 klo 21.00 mennessä toimikunnan jäsenten s-postiin tai nettisivujen sähköisellä lomakkeella.

Ehdollepanotoimikunnan esitys uudeksi hallitukseksi toimitetaan jäsenistölle lokakuun lopulla noin kuukausi ennen syyskokousta. Syyskokouskutsu toimitetaan jäsenistölle kaksi viikkoa ennen kokousta. Syyskokous päättää hallituksen kokoonpanosta.

Toivomme aktiivista ja ripeää vaikuttamista ehdollepanossa ja vuosikokouksessa!

Keski-Pohjanmaan Liikunnan ehdollepanotoimikunnan puolesta


Raimo Haapalehto Petri Harsunen
puheenjohtaja tekninen sihteeri

Kepli ehdollepanotmk 2017 esityslomake.pd


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat