Onnittele Kepliä - kartuta urheilugaalan stipendirahastoa!
7.12.2017 14:31 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Parikymppinen Kepli haluaa maakunnan innostumaan liikuntaan ja urheiluun jatkossakin

Samalla kun olemme viettäneet Keplin juhlavuotta on itsenäisen Suomen satavuotistaival näkynyt monessa yhteydessä. Keplin 20. toimintavuosi käynnistyi tammikuun lopulla juhlavasti maakunnallisella urheilugaalalla. Tilaisuudessa palkittiin ennätysmäärä (57) urheilun ja liikunnan toimijoita. Toukokuussa liikunnan ja urheilun juhla jatkui Kokkolan torilla City Run-kuntoilutapahtuman merkeissä. Noin 2500 kuntoilijaa juhlisti Suomea yhteislaululla hyvästä fiiliksestä ja uusista reiteistä ja matkoista samalla nauttien. Loppukesästä lähes puolituhatta lasta ja nuorta seikkailivat Kalajoen Hiekkasärkillä iloisella ja liikunnallisella Jukuleirillä. Paljon muutakin on juhlavuonna tapahtunut. Maakuntapäivä otettiin ohjelmaan Keski-Pohjanmaallakin pitkän tauon jälkeen. Kepli oli mukana päivässä järjestämällä liikunta- ja urheiluväelle oman tulevaisuusfoorumin. Lehden sivuilla näet kuvavälähdyksiä päättyvän juhlavuoden hienoimmista hetkistä. Juhlavuoden päätteeksi kutsumme liikunnan ja urheilun ystäviä yhteiseen Keplin 20-vuotispuurojuhlaan joulukuun 11. päivä Kokkolan Wanhaan Kalahalliin. Samalla on mahdollisuus äänestää urheilugaalan ehdokkaita.

Yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus kartuttaa maakunnallisen urheilugaalan stipendirahastoa !

Yhteistyökumppaneilla ja jäsenyhteisöillä on nyt mahdollisuus onnitella 20-vuotiasta ja samalla kartuttaa urheilugaalan stipendiarahastoa.
Huomioimisista kertyneet varat ohjataan ja palautetaan hyvään tarkoitukseen seura-, nuoriso- tai lahjakkaiden urheilijoiden stipendeihin.

Keplin tiliyhteys on:
Lahjoitukseen merkintä "Kepli 20-vuotta"
Lahjoitustilien yhteydet ovat:
Saaja: Keski-Pohjanmaan Liikunta ry
* Keski-Pohjanmaan Osuuspankki FI23 5162 0020 0407 08
* Nordea 106530 - 224 034

Kiitokset kaikille onnittelijoille ja lahjoittajille etukäteen!

   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat