Emma Lahti työllistyi Kälviän Tarmoon yhteistyöllä
13.6.2018 16:24 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Emma Lahti sai Kälviän Tarmolta kesätöitä yhteistyöllä

Kepli ja Kälviän Tarmo sopivat nuoren kesätyöllistämisestä alkuviikosta. Seuralla oli jo valmiiksi mietitty tehtävä johon seura halusi työllistää nuoren.
Kepli toimii tässä tapauksessa virallisena työnantajana mutta seurasta löytyi yhteyshenkilö, joka opastaa nuoren tehtävään.

Kälviän Tarmo tarjosi työtä nuorelle vastavalmistuneelle ylioppilaalle Emma Lahdelle. Emma on nuorten sarjoissa menestynyt kilpapyöräilijä, jolle kuukauden mittainen kesätyöpesti sopi oikein hyvin.

- Työtehtäviini kuuluvat kentän vahtimestarin tehtävät, maantie- ja maastopolkupyörien lainausta ja erilaisia tapahtumien toimitsijatehtäviä.

- Jatkan syksyllä opintojani kauppatieteiden parissa. Jyväskylästä on jo opiskelupaikka varmistunut. Odotan vielä tuloksia Mikkelistä ja Tampereelta, joka on Emmalle ykköstoive, maantiepyöräilun SM-kisoihin valmistautuva kilpapyöräilijä kertoo tulevaisuuden suunitelmistaan.

- Keplillä on vielä muutama kesätyötukipaikka käytössä. Kannattaa olla yhteydessä Keplin toimistolle mahdollisimman pian niin voidaan sopia asiasta tarkemmin. Kälviän Tarmon osalta sopimus syntyi nopeasti ja nuori saatiin heti töihin, mikä on tietysti tärkeintä,.

Ottakaa yhteyttä Samu Martinmäkeen tai aluejohtajaan. Hyvä huomioida, että palvelu ja tuki koskee Kokkolanseudun urheiluseuroja ja niitä urheiluseuroja, jotka eivät toimi työnantajina.

-ph


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat