Hallituksen kokoustiedote 19.6.2018
19.6.2018 22:41 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Hallitus kokoontui kauden neljänteen kokoukseen Kitinkannukseen. Kokouksessa olivat paikalla Kippo-Kovasin, Sarkkinen, Kellokoski-Kari, Huuha, Isokääntä, Kauppinen ja Tuomaala. Poissa: Elo, Fagernäs, Hautakangas, Koskela ja Mäki-Petäjä.

Kaustisen kunta hyväksyttiin Keplin neljänneksi kuntajäseneksi.

Henkilöstöasioissa merkittiin tiedoksi henkilöstön loma-ajankohdat ja toimiston aukiolo kesäaikana sekä solmitut uudet työsopimukset hankekoordinaattorin ja kesätyöntekijän kanssa.

Kuultiin ja merkittiin tiedoksi Keplin talousraportti 31.5. tilanteesta.

Käsiteltiin Kokkola City Runin loppuraportti. Hyväksyttiin urheiluakatemian yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelma osana Keplin vastaavaa suunnitelmaa. Kuultiin raportti urheiluakatemian strategiapäivästä ja hakumääristä lajeittain. Kuultiin Keski-Pohjanmaa -päivän 12.9. ohjelma ja suunnitelma. Päivään tulossa mm. Valmentaja Olli Ohtonen.

Merkittiin tiedoksi Liikkuva ja hyvinvoiva maaseutu-hankkeen lähiajan suunnitelmat ja työntekijän esittely.

Hallitus otti vastaan henkilöstön aktiivisuushaasteen ajalle 1.9.-10.12.2018. Haaste toteutetaan EasyFit Kokkolan kanssa yhteistyössä.

Merkittiin tiedoksi Kaustisen musiikkilukion kanssa käynnistyvä yhteistyö syventävän liikunnallisen ja psyykkisen hyvinvoinnin kurssin toteuttamisessa.

Kuultiin ja merkittiin tiedoksi liikunnan aluejärjestöjen yhteisiä tulevaisuuden näkymiä liikuntapolitiikassa sekä yhdessä toteutettavaa viestintää alueiden toiminnasta ja sen tuloksista.

Kuultiin raportti Keski-Pohjanmaan liiton kanssa käynnistyneistä yhteistyöneuvotteluista.

Merkittiin tiedoksi Olympiakomitean toimitusjohtaja Mikko Salosen terveiset.

ph   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat