Terveyden edistäminen urheiluseurassa sportti-illan teemana 7.3.
12.2.2019 16:51 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Sami Kokko luennoi terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä urheiluseurassa

Kepli yhdessä lasten ja nuorten parissa toimivien tahojen kanssa on käynnistämässä kehittämistyötä lasten ja nuorten terveyden ja hyinvoinnin edistämiseksi erityisesti urheiluseuraympärstössä.
Viime syksynä EHYT:in kanssa yhdessä koollekutsumissa palavereissa on ideoitu erityisesti urheiluseurojen mahdollisuuksia toimia entistä jäntevämmin ennaltaehkäisevässä päihdetyössä. Yhteinen tahtotila kiteytyi kehittämishankkeeksi, jota nyt ollaan käynnistämässä.
Hankkeessa on mukana Keplin lisäksi mm. EHYT ry:n Pohjanmaan alue, Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Kokkolan kaupungin liikunta- ja nuorisotoimi, Centria ja Pohjanmaan syöpäyhdistys

- Halaumme kutsua vapaaehtoispohjalta urheiluseuroja mukaan lasten ja nuorten terveyden edistämiseen. Parhaimmillaan urheiluseurassa asioihin tartutaan ja sovitaan vanhempien ja vetäjien kanssa pelisäännöt, joiden pohjalle seuran toiminta ja arvomaailma rakentuu, kertoo Keplin toimistolta mukana suunnittelussa ollut aluejohtaja Petri Harsunen.

- Illan pääpuhujaksi on saatu Jyväskylän liikuntatieteellisen tiedekunnan apulaisprofessori Sami Kokko, joka on tutkinut urheilseuratoimintaa ja tehnyt väitöskirjan terveyttä edistävästä urheiluseuratoiminnasta.

Illan muita puhujia ovat mm. lehtori Jaana Sinko Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymästä ja aluetyöntekijä Miia Hietaniemi EHYT ry:n Pohjanmaan aluetoimistosta.

Ilmoittautumiset os.www.kepli.ingo.fi

Esite: Sportti-ilta 7.3.2019.pdf   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat