Keplin hallituksen kokoustiedote 4.6.2019
5.6.2019 12:55 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Keplin hallituksen kauden viides kokous pidettiin Kaustisella Kraatarin talossa. Talon isäntä, kaustislainen urheilu- ja kotiseutumies Pekka Kivelä esitteli ja tarinoi mielenkiintoisesti Kraatarin talon ja suvun historiasta sekä paikallisista perinteistä. Ennen kokousta Pohjan-Veikkojen seuravastaava Tanja Kaustinen esitteli seuran toimintaa sekä kunnan ja seuran hyvin toimivaa yhteistyötä kuntalaisten liikuttamisessa.

Kokouksessa olivat paikalla: Kippo-Kovasin, Sarkkinen, Kellokoski-Kari, Alakoski, Kanala, Koskela ja Tuomaala. Kutsuttuina aikuisliikuntapäällikkö Heinoja sekä nuoriso- ja koulutuspäällikkkö Hirvi. Estyneitä olivat jäsenistä Elo, Huuha, Isokääntä, Mäki-Petäjä ja Åbb.

Hallitus kuuli kokouksen alussa Keplin aikuisliikunnan sekä lasten ja nuorten liikunnan ajankohtaisia kuulumisia ja tulevaisuuden näkymiä.

Jäsenasioissa hallitus myönsi eron Ylivieskan opiskelijaurheilijoille. Hallitus hyväksyi Pohti SkiTeam ry:n Keplin uudeksi jäseneksi.

Henkilöstöasioissa hallitus myönsi eron työvapaalla olleelle Joonas Kiviselle 1.6.2019 alkaen. Samalla vajaan vuoden sijaisena toiminut Emilia Hirven työsuhde vakinaistettiin. Kaikkien toimialalla työskentelevien kolmen henkilön nimikkeet muutettiin asiantuntijoiksi. Keplillä on nyt seura- ja valmennustoiminnan asiantuntija, lasten ja nuorten liikunnan asiantuntija sekä aikuisliikunnan asiantuntija. Nimikemuutosta perusteltiin tehtävien luonteella ja sisällöillä sekä Keplin rooli liikunnan ja urheilun laaja-alaisena asiantuntijana.
Hallitus hyväksyi myös yhteistyösopimuksen KePUT:in kanssa, jossa toimistosihteerin osaamista ja työpanosta suunnataan Kokkolan Pelikeskukseen yksi päivä viikossa.

Hallitus merkitsi tiedoksi toimiston kesäaukioloajan klo 8-15 kesäkuun alusta elokuun loppuun. Lisäksi henkilöstön vuosilomat merkittiin tiedoksi.
Muissa asioissa hallitus merkitsi tiedoksi, starategiatyön tilanteen, Kokkola City Runin loppuraportin, Jukuleirin järjestelytilanteen, aluejohdon kokouspäivien päätökset ja linjaukset, yhteistyösopimuksen Vetelin kunnan kanssa yläkoulutoiminnasta, Keski-Pohjanmaan maakuntaviestin hallinnon säilymisen maakuntaliitossa, hallitusohjelmaan kirjatut myönteiset kirjaukset urheilusta ja liikunnasta, Keplin taloustilanteen sekä kevään aikana huomioidut henkilöt.

Syksyn kokousaikatauluun kuuluvat kokoukset 24.9., 29.10 ja 10.12., jolloin pidetään myös vuosikokous.

p.h.


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat