Jukuleiri käyntiin jo 26. kerran Kalajoen Hiekkasärkillä
29.7.2019 12:55 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Merelliset Hiekkasärkkien maisemat ja luonto houkuttelevat leiriläisiä liikkumaan monipuolisesti

KEPLIN ORGANISOIMA JUKULEIRI STARTTASI JO 26. KERRAN KALAJOELLA

Perinteeksi muodostunut Jukuleiri on kerännyt jälleen noin 400 hengen liikunnallisen ja nuorekkaan joukon jukuleiriläisiä Kalajoen Hiekkasärkille neljän päivän ajaksi. Leiriläisiä ohjaajineen voit bongata Kalajoen Hiekkasärkkien alueelta 29.7.-1.8. välisenä aikana. Leiriläisen tunnistat iloisen punaisesta leiri t-paidasta ja ohjaajan kirkkaan keltaisesta leiripaidasta. Jukuleiri on matalan kynnyksen liikuntaleiri, joka on tarkoitettu kaikille 8-14 –vuotiaille. Leirin organisoinnista vastaa Keski-Pohjanmaan Liikunta ry.

Leirille tuovat monipuolisuutta jälleen kerran lukuisat eri toimintapisteet. Kesälle 2019 olemme saaneet mukaan uusia lajeja toimintapisteille, joita ei aiemmin Jukuleirillä ole nähty. Viimeisimpänä Jukuleirille on vahvistunut jousiammunnan toimintapiste, jota vetämässä ovat SM-tason ampujat Himangan Roimasta. Lisäksi kokeilemaan pääsee muun muassa judoa ja cheerleadingiä. Mukana lajikokeiluissa ovat tietenkin myös suuren suosion saavuttaneet korikiipeily ja soveltava liikunta pyörätuolikelaaja Tuomo Himangan ohjauksessa. Toista kertaa leirille tuo oman säväyksen kansainvälisyyttä 8-henkinen EVS-palvelun kautta tullut nuorten ryhmä eri puolilta Eurooppaa.

Hippo -yleisleirillä pääsee tutustumaan laajaan lajikirjoon, noin 13 eri toimintapisteeseen. Lajileirejä toteutui tänä vuonna viisi kappaletta tanssissa, telinevoimistelussa, keilailussa, salibandyssa ja uinnissa. Lajileireillä pääsee harjoittelemaan omassa suosikkilajissa neljänä päivänä viikossa, tämän lisäksi pääset tutustumaan kolmeen eri lajin toimintapisteeseen.

Lajikokeiluiden ja lajiharjoitteiden lisäksi Jukuleirillä on jälleen paljon muutakin ohjelmaa. Leiriläiset pääsevät vierailemaan JukuParkissa, kylpylä SaniFanissa ja testaamaan joukkuehenkeä tiimiradalla, perinteinen leiridisco ja leffailta ovat myös osa Jukuleirin ohjelmaa.

Leirivieraita saadaankin tänä kesänä usean lajin parista, mukana on jousiampujia, ratakelaaja ja pesäpalloilija – kaikki oman lajinsa huipulta! Kotijoukoillakin on mahdollisuus päästä tutustumaan pesäpalloilija Mikko Kanalan arkeen torstaina leirin päättäjäisissä klo 13.30-14.30, olette lämpimästi tervetulleita!

Leirin nettisivut: http://www.jukuleiri.fi
Leirin yleisohjelma: http://www.jukuleiri.fi/5403/yleisohjelma

Lisätietoa leirin vastuuhenkilöiltä:
Leirinjohtaja – Emilia Hirvi 0440 - 91 6076
Lajileiri-vastaava – Juha Torvikoski 040 – 5478 063
Hippo-vastaava – Riikka Rajaniemi 0440 – 916 074


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat