Tule tutustumaan Ylivieskan Ilo kasvaa liikkuen toimintaan ja verkostoitumaan
24.10.2019 13:52 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Tule tutustumaan Ylivieskan Ilo kasvaa liikkuen toimintaan

Kiinnostaako verkostoituminen, mietityttääkö, miltä muissa päiväkodeissa näyttää, miten Ilo kasvaa liikkuen –ohjelmaa voi toteuttaa? Ilmoittaudu nyt mukaan maksuttomaan verkostotapaamiseen Ylivieskaan 2.12.2019 klo 13.00-15.00. Verkostotapaamisessa kuulet kunta- ja päiväkotiesimerkin Ylivieskasta ja pääset tutustumaan aktiiviseen Hakalahden päiväkotiin, lisäksi pääset vaihtamaan ajatuksia varhaiskasvatuksen liikunnallistamisesta. Tutustu verkostotapaamisen ohjelmaamme liitteessä!

Verkostotapaamisen esite.pdf

Olethan jo huomannut, että varhaiskasvatukselle on tulossa hankerahaa liikkumisen lisäämiseksi? Hankerahalla mahdollistat työaikaresurssia kehittämistyöhön, osaamisen lisäämistä koulutusten muodossa ja välinehankintoja. Osallistu nyt Aluehallintovirastojen Liikunnallisen elämäntavan –avustuksen infotilaisuuteen 30.10.2019 klo 12.00-15.00 ja saat tietoa, miten kehittämisavustusta voi hakea liikunnallisen elämäntavan hankkeisiin. Ilmoittaudu mukaan: https://www.webropolsurveys.com/S/ 6F0257044A5661AF.par. Katso lisätietoja liitteestä. Jos tarvitset tukea hankkeen ideointiin ja kirjoitukseen, tulemme mielellämme maksutta teille avuksi, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen! Lisätietoa hankehausta https://minedu.fi/avustukset/avustus/-/asset_publisher/liikunnallisen-elamantavan-paikalliset-kehittamisavustukset .

Ideoita hankkeeseen ja koulutusta työn tueksi on tarjolla myös Seinäjoella varhaiskasvatuksen liikuntaseminaarissa: https://www.kepli.fi/7825/varhaiskasvatuksen-seminaari-20-11-2019 . Seminaarissa on paikalla Aluehallintoviraston edustaja, joten nyt on oiva mahdollisuus kysyä lisää hankkeista.

Lisätietoja voit kysyä Emilia Hirvi, lasten ja nuorten liikunnan asiantuntija, 0440 916 076, emilia.hirvi (at) kepli.fi


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat