Urheiluväen Joulu ilmestynyt!
13.11.2020 12:47 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Satasivuinen Urheiluväen Joulu 2020 on monipuolinen ja värikäs lukuelämys

Keplin julkaiseman Urheiluväen Joulu-lehden perinne ulottuu aina olympiavuoteen 1964. Lehti on sen jälkeen ilmestynyt vuosittain ensin SVUL:n Keski-Pohjanmaan piirin ja vuodesta 1998 alkaen Keplin julkaisemana. Lehden kirjoittajina ovat toimineet tänäkin vuonna useat keskipohjalaiset urheilukirjoittajat sekä urheilijat itse blogien ja haastattelujen muodossa. Lehti on lähes satasivuinen näyttävä ja värikäs lukupaketti urheilun ja liikunnan ystäville.

Keplin julkaiseman lehden tehtävänä on levittää urheiluun ja liikuntaan liittyviä myönteisiä arvoja ja innostusta. Urheiluväen Joulu -lehti kertoo monipuolisia tarinoita koko maakunnan alueelta urheilun ja liikunnan ajankohtaisista aiheista - urheilijoista, valmentajista, kunto- ja terveysliikunnasta, seuratoiminnasta ja tapahtumista.

Lehti ilmestyy viikolla 46 (13.11.2020), jonka jälkeen sitä on mahdollista tilata Keplin toimistolta myyntiin aiempien vuosien tapaan. Lehden myyntihinta 10 eur, josta on luvassa merkittävä myyntiprovisio.

Lehteä voi tilata myös joululahjaksi ystävälle, sukulaiselle tai tuttavalle Keplin verkkokaupasta os. www.kepli.ingo.fi.

PS. Postitse toimitettavaan lehteen liitämme joulukortin ja lähettäjän toivoman joulutervehdyksen.   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Marraskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat