Kpedu ja Kepli yhteistyöhön
17.3.2021 8:13 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Kpedu liittyi Keplin tapahtumien yhteistyökumppaniksi

Kpedu liittyi viime perjantaina allekirjoitetulla yhteistyösopimuksella Keski-Pohjanmaan Urheilugaalan ja Kokkola City Runin uudeksi yhteistyökumppaniksi. Keplin ja Kpedun kesken on jo aiemmin ollut monipuolista yhteistyötä Keski-Pohjanmaan kansanopiston koulutuksissa, Kpedun Liikkuva opiskelu-hankkeessa sekä tänä keväänä käynnistyneen Monteratsastajien koulutuksen suunnittelussa ja toteutuksessa.
Lisäksi Kpedu on kuulunut Urheiluakatemian perustajiin ja toiminnan osarahoittajiin. Kpedu haluaa sopimuksen kautta brändäta syksyllä käynnistyvää UrheiluAmista entistä kiinnostavammaksi opiskeluvaihtoehdoksi nuorille urheilijoille.

- Haluamme tuoda UrheiluAmista entistä halutummaksi urheilijan polun vaihtoehdoksi Keski-Pohjanmaalla. Sopimuksen myötä Urheilugaalassa jaetaan uusi Vuoden UrheiluAmislainen -palkinto ammatillisella puolella opiskelevalle ja tavoitteellisesti urheilevalle nuorelle. UrheiluAmis saa gaalan markkinointiviestinnässä lisänäkvyvyttä, kertoo yhtymäjohtaja Ari Maunuksela Kpedusta ja Keski-Pohjanmaan Urheiluakatemian koordinaattori Timo Virolainen käynnistyvästä yhteistyöstä.

Kpedu on ollut Kokkola City Runin alkuvaiheessa yksi merkittävistä yhteistyökumppaneista. Kumppanuutta halutaan kehittää tapahtuman uudistuessa ensi syksynä. City Park Run Kokkola -nimi ja uusi tapahtumapuisto saavat tulikasteen 3.9.2021 esi syksynä. Järjestäjät uskovat, että koronatilanne helpottaa kevään aikana ja työpaikat ja kuntoilijat uskaltautuvat entistä rohkeammin ulkoilmatapahtumiin mukaan, uskoo Kesi-Pohjanmaan Liikunnasta ja City Park Runin järjestelytiimistä Petri Harsunen.

Lisätietoja:
Kpedu, yhtymäjohtaja Ari Maunuksela, puh. 050 386 5939, ari.maunuksela(a)kpedu.fi
Kepli, aluejohtaja Petri Harsunen, puh. 0400-365 607, petri.harsunen(a)kepli.fi
urheiluakatemian koordinaattori Timo Virolainen, 044-7809 152, timo.virolainen(a)kepli.fi

P.H.   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Huhtikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat