Työllistämistukea seuroille
19.4.2021 13:55 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Kesätyötukea seuroille!

Hakemus nuorten kesätyöllistämiseksi

Nuorten kesätoiminnan ja kesätyömahdollisuuksien lisäämiseksi tuemme nuorten toimintaa järjestävien kesätyöntekijöiden lyhytaikaista palkkaamista ajalle 1.5.-30.9.2021. Nuoreksi määritellään tässä tukihaussa 15-29 -vuotiaat.

Avustusta voidaan käyttää ainoastaan palkattavien työntekijöiden palkoista tai palkkioista aiheutuviin kuluihin. Avustusta ei voida käyttää lisäpalkan tai –palkkion maksamiseen järjestön koko- tai osa-aikaiselle, palvelussuhteessa jo olevalle työntekijälle. Ministeriön myöntämällä avustuksella voidaan kattaa henkilön palkka- tai palkkiokuluista enintään 700 euron osuus/henkilö.

Avustusta hakevalla järjestöllä tulee olla riittävää kokemusta työnantajana toimimisesta sen varmistamiseksi, että avustuksella palkattava työntekijä saa tehtäväänsä riittävän tuen ja ohjauksen.

Ministeriön päätöksellä avustuksen saaja (liikunnan aluejärjestö) voi siirtää avustusta paikallisille liikunta- ja urheiluseuroille tekemällä niiden kanssa valtionavustuslain sekä ministeriön avustusehtojen mukaisen sopimuksen.

Aluejärjestöt ovat linjanneet liittyen Opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeisiin, että
- lähtökohta on, että työllistetään nuori 2 viikoksi á 5-6 tuntia/työpäivä, max. 30 tuntia / viikko
- palkkatuki on 700 €/nuori sisältäen sivukulut
- samalla seuralla voi olla useampikin nuori työllistettynä tällä tuella, mikäli rahoitusta riittää

Avustukseen liittyvät ehdot löydät Opetus- ja Kulttuuriministeriön sivuilta: https://minedu.fi/-/erityisavustukset-valtionapukelpoisille-liikunnan-aluejarjestoille-nuorten-harrastus-ja-kesatoiminnan-lisaamiseen

Prosessi lyhyesti:

1. Seura vastaa alla oleviin kysymyksiin ja lähettää vastaukset 26.4 mennessä : eeva-maria.franti@kepli.fi
2. Keski-Pohjanmaan Liikunta ry hyväksyy hakemuksen (tai pyytää lisätietoja) ja lähettää delegointisopimuksen yhteyshenkilön sähköpostiin.
3. Seura tekee ja allekirjoittaa työsopimuksen sekä delegointisopimuksen ja toimittaa ne Keski-Pohjanmaan Liikunnalle (allekirjoita, skannaa ja lähetä petri.harsunen@kepli.fi tai lähetä/toimita osoitteeseen:
Torikatu 16 A 2, 67100 KOKKOLA
4. Keski-Pohjanmaan Liikunta suorittaa 700€ maksun seuran osoittamalle tilille kyseisen kuukauden viimeinen arkipäivä
5. Seura tekee lyhyen raportin 15.10.2021 mennessä Keplille työn suorittamisen jälkeen (allekirjoita, skannaa ja lähetä petri.harsunen@kepli.fi tai lähetä/toimita osoitteeseen: Torikatu 16 A 2, 67100 KOKKOLA) Raportti+kesätyöllistämisestä.pdf

taustatiedot

Lisäkysymykset

Työntekijät

Työaika:
Tehtävänimike:
Työtehtävä (kuvaile tarkasti):
Työaika:
Tehtävänimike:
Työtehtävä (kuvaile tarkasti):
Työaika:
Tehtävänimike:
Työtehtävä (kuvaile tarkasti):


Päätöksen jälkeen ilmoitamme päätöksestä seuran yhteyshenkilölle, ja siirrämme rahan seuran ilmoittamalle tilille ministeriön vaatimaa delegointisopimusta ja työsopimusta vastaan (toimitetaan kopio sähköpostilla Keski-Pohjanmaan Liikunnalle, lisätkää maininta työsopimukseen). Valitsemme seuroja / nuoria mukaan niin kauan kuin resurssia on käytössä ja ensisijaisina ovat seurat jotka ilmoittivat kiinnostuksestaan kartoitusvaiheessa.


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat