top of page
Football Team Coach

Koulutukset seuroille

Laaja koulutusvalikoima!

Tarjoamme koulutusta niin seurojen ohjaajille ja valmentajille, kuin myös seurajohdolle, joilla edistetään seuran ja sen toimijoiden kehittymistä. Kepli tarjoaa seurojen toimihenkilöille ja palkallisille työntekijöille konsultointia, avoimia seurakoulutuksia, erilaisia tilauskoulutuksia sekä seminaareja. Koulutuksemme sopivat kaikille liikunta- ja urheiluseuroille lajista riippumatta. Lajiliitot tarjoavat lajikohtaisia koulutuksia.

Ohjaajat ja valmentajat

Lasten liikunnan koulutukset

 

Valmentaja- ja ohjaajakoulutus (VOK) 1 Alueet:

 

VOK 1 Alueet koulutuskokonaisuus on nyt päivitetty ja uudet koulutukset Kepliltä.

Muut seuratoiminnan koulutukset:

Urheilijan tai liikkujan ravitsemus

Kehon huolto ja palautuminen

Psyykkinen ja sosiaalinen osaaminen

Kestävyysominaisuuksien kehittäminen

Nuori urheilija ja media

Kysy rohkeasti tarjous omalle seurallenne koulutuksista. Räätälöimme koulutukset myös kohderyhmälle sopiviksi.

 


Seurajohto

Seuratoiminnan koulutukset

 

Seuran johtamisen ja hallinnon koulutuksia:

Kepli järjestää sellaisia urheiluseurojen tarvitsemia koulutuksia, joilla edistetään seuran ja sen toimijoiden kehittymistä. Kepli tarjoaa seurojen toimihenkilöille ja palkallisille työntekijöille konsultointia, avoimia seurakoulutuksia, erilaisia tilauskoulutuksia sekä seminaareja.

 

Koulutuksemme sopivat kaikille liikunta- ja urheiluseuroille lajista riippumatta. Lajiliitot tarjoavat lajikohtaisia koulutuksia.

Lasten Liike-ohjaajakoulutus

Lasten Liike -kokonaisuuden tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle lapselle mahdollisuus osallistua maksuttomaan tai edulliseen liikunnalliseen kerho- tai harrastustoimintaan. Tällä hetkellä kouluissa järjestettävä liikunnallinen kerhotoiminta tavoittaa vain 27 prosenttia lapsista ja vain kaksi kolmasosaa lapsista liikkuu tarpeeksi.

Lue lisää: https://www.eslu.fi/seuratoiminta/lasten-liike/

koulutukset

Lasten Liike -

Lasten liikunnan ohjaajakoulutukset

Lasten Liikkeen tavoite on lisätä kaikkien lasten mahdollisuuksia osallistua laadukkaaseen liikunta- ja harrastustoimintaan. Lasten Liike -koulutukset auttavat kyseisen tavoitteen toteutumista antamalla ohjaajille monipuolista tietoa ja työkaluja ohjaamisen tueksi.

Ohjaaja saa koulutuksesta erinomaiset perustiedot ja runsaasti käytännön työkaluja kaikille avoimen ja innostavan liikunnallisen harrastustoiminnan suunnitteluun. Tunti- ja kausisuunnitelmissa painottuvat motoriset taidot sekä yleisen liikunnallisuuden ja pelaamisen taitojen kehittäminen. Koulutuksessa annetaan myös vinkkejä lasten sosiaalisten-, tunne- ja kaveritaitojen kehittymisen tukemiseen.

Lasten Liike - Lasten

liikunnan ohjaajakoulutus aloitteleville

Ohjaaja saa Lasten Liike -koulutuksesta erinomaiset perustiedot ja runsaasti käytännön työkaluja kaikille avoimen ja innostavan liikunnallisen harrastustoiminnan suunnitteluun. Tunti- ja kausisuunnitelmissa painottuvat motoriset taidot sekä yleisen liikunnallisuuden ja pelaamisen taitojen kehittäminen. Koulutuksessa annetaan myös vinkkejä lasten sosiaalisten taitojen sekä tunne- ja kaveritaitojen kehittymisen tukemiseen.

Lasten Liike - Lasten liikunnan ohjaajakoulutus kokeneille

Lasten Liike - Lasten

liikunnan ohjaajakoulutus kokeneille

Ohjaaja saa Lasten Liike -koulutuksesta käytännön työkaluja kaikille avoimen ja innostavan liikunnallisen harrastustoiminnan suunnitteluun. Tunti- ja kausisuunnitelmissa painottuvat motoriset taidot sekä yleisen liikunnallisuuden ja pelaamisen taitojen kehittäminen. Koulutuksesta saa myös vinkkejä lasten sosiaalisten taitojen sekä tunne- ja kaveritaitojen kehittymisen tukemiseen. Ohjaajien aiempia kokemuksia hyödynnetään osana koulutustehtäviä

Seurakoulutuksissa voit ottaa yhteyttä
seura-asiantuntijaan:

Eeva-Maria Fränti 

eeva-maria.franti(a)kepli.fi

0440916074

bottom of page