Patient on Scale

Mittaukset

inbody_720_tuotekuva.png

Kehonkoostumusmittaus

Kehittymisen seuraamiseen ja motivaatiota tavoitteiden saavuttamiseen!

Kehonkoostumusmittaus soveltuu erinomaisesti ravintotottumusten, terveysliikunnan, painonhallinnan ja muiden elämäntapamuutosten motivointiin, monitorointiin ja seurantaan!

Kepli käyttää bioimpedanssimenetelmää käyttävää InBody 720 -mittaria. InBody-laitteella kehon koostumuksen mittaaminen on helppoa, luotettavaa ja nopeaa - ota vain kengät ja sukat pois jalasta ja olet mittausvalmis!

Kehonkoostumusmittaus on helppo toteuttaa omalla työpaikallanne - sovitaan vain aika ja paikka, niin tulemme mittarin kanssa paikalle. Yhdeltä henkilöltä mittaus vie aikaa noin kymmenen minuuttia.

Mittaus on myös mahdollista toteuttaa Keplin toimitiloissa Kokkolassa.

Hinnat (sis. alv:n 10%):

150 €/tunti      Keplin tiloissa, sisältää testit + palautteen 10 hlöä.

30 €/henkilö   Keplin toimitiloissa Kokkolassa.

20 €/henkilö   uusintamittaus Keplin toimitiloissa (ei sisällä palautetta).

Yksittäisen varauksen peruutus tehtävä viimeistään varausta edeltävänä päivänä. Peruuttamattomista yksittäisvarauksista veloitamme 30 €.

Lihaskuntotestaus

Lihaskunnon testaaminen sopii tehtäväksi työpäivän päätteeksi, eikä vaadi suuria tilajärjestelyjä, vaan voidaan toteuttaa vaikka yrityksen omissa tiloissa. Testi voidaan suunnitella yrityksen tarpeiden mukaseksi esimerkiksi yhteistyössä yrityksen oman työterveyshuollon kanssa. Lihaskuntotestissä voidaan mitata tuki-ja liikuntaelimistön kuntoa ja motorista kuntoa (lihaskunto, liikkuvuus ja tasapaino) sovellettuna yrityksen työympäristöön. Testi voidaan tehdä suurellekin ryhmälle kerralla.

Hinta: 100 e/h/ testaaja ( hintaan lisätään alv. 24%),

lisäksi mahdolliset tilavuokrat ja matkakulut