top of page
Patient on Scale

Testaus ja mittaukset

inbody_720_tuotekuva.png

Kehonkoostumusmittaus

Kehittymisen seuraamiseen ja motivaatiota tavoitteiden saavuttamiseen!

Kehonkoostumusmittaus soveltuu erinomaisesti ravintotottumusten, terveysliikunnan, painonhallinnan ja muiden elämäntapamuutosten motivointiin, monitorointiin ja seurantaan!

Kepli käyttää bioimpedanssimenetelmää käyttävää InBody 720 -mittaria. InBody-laitteella kehon koostumuksen mittaaminen on helppoa, luotettavaa ja nopeaa - ota vain kengät ja sukat pois jalasta ja olet mittausvalmis!

Kehonkoostumusmittaus on helppo toteuttaa omalla työpaikallanne - sovitaan vain aika ja paikka, niin tulemme mittarin kanssa paikalle. Yhdeltä henkilöltä mittaus vie aikaa noin kymmenen minuuttia.

Mittaus on myös mahdollista toteuttaa Keplin toimitiloissa Kokkolassa.

Ajanvaraukset: eeva-maria.franti(a)kepli.fi tai 0440916074

Hinnat (sis. alv:n 10%):

150 €/tunti      Keplin tiloissa, sisältää testit + palautteen 10 hlöä.

30 €/henkilö   Keplin toimitiloissa Kokkolassa.

20 €/henkilö   uusintamittaus Keplin toimitiloissa (ei sisällä palautetta).

Yksittäisen varauksen peruutus tehtävä viimeistään varausta edeltävänä päivänä. Peruuttamattomista yksittäisvarauksista veloitamme 30 €.

Lihaskuntotestaus

Lihaskunnon testaaminen ei vaadi suuria tilajärjestelyjä, vaan voidaan toteuttaa vaikka testattavan yhteisön omissa tiloissa. Testi voidaan suunnitella yhteisön tarpeiden mukaiseksi esimerkiksi yhteistyössä yrityksen oman työterveyshuollon kanssa. Lihaskuntotestissä voidaan mitata tuki-ja liikuntaelimistön kuntoa ja motorista kuntoa (lihaskunto, liikkuvuus ja tasapaino) sovellettuna yrityksen työympäristöön. Testi voidaan tehdä suurellekin ryhmälle kerralla.

Hinta: 100 e/h/ testaaja ( hintaan lisätään alv. 24%),

lisäksi mahdolliset tilavuokrat ja matkakulut

Kestävyyskunnon testaus

Tasotesti

Kestävyyskuntoa testaamme laktaattimittarin avulla tasotestinä. Testissä edetään juosten tai kävelyä ja juoksua yhdistämällä 5 kertaa kilometrin mittainen matka. Jokaisen jälkeen mitataan sormenpäästä laktaatti ja kirjataan ylös syke. Testi sopii aktiivisille lenkkeilijöille, urheilijoille ja huippu-urheilijoille sekä sellaisille, jotka haluavat kehittää kestävyyttään. Testistä saat palautteen sekä viitteelliset harjoitusohjeet ja sykealueet harjoittelun tueksi. 

 

Hinta alkaen 70€/henkilö (hintaan lisätään alv 24%)
Ryhmiä voimme testata millä tahansa toiminta-alueen paikkakunnalla. Tällöin hinnat ja matkakulujen vaikutus sovitaan erikseen.

 

UKK-kävelytesti

Testissä kävellään kaksi kilometriä tasaisella alustalla mahdollisimman ripeästi. Testitulos ilmaistaan kuntoindeksinä, jossa otetaan huomioon henkilön ikä, sukupuoli, pituus, paino, kävelyyn käytetty aika sekä sydämen syke kävelyn lopussa. Indeksin perusteella on laadittu viisiluokkainen kuntoluokitus, jossa
testattavan testitulosta verrataan muiden samanikäisten kuntoon. Testi on tarkoitettu 20–65-vuotiaille aikuisille ja se mittaa hengitys- ja verenkiertoelimistön suorituskykyä eli hapenottokykyä.

Testi sopii erittäin hyvin työporukoille ja ryhmille. 

Kysy hintaa!

  

Kehon kuntoindeksi

Oma olo -kuntotesti on kattava, kaikki terveyskunnon osa-alueet läpikäyvä testi. Se voidaan toteuttaa esimerkiksi kokoushuoneessa. Testi sisältää kehonkoostumusmittauksen, Polar ownIndex -kuntotestin tai non exercise-testin sekä kuntotestin, joka mittaa tuki- ja liikuntaelimistön ja motorista kuntoa sekä tasapainoa. lopuksi annetaan henkilökohtainen suullinen ja kirjallinen palaute. Testi vie yhdeltä henkilöltä aikaa noin 45 minuuttia.

Kysy hintaa!

bottom of page