top of page
Recording Time

Lapset liikkumaan -seminaarista ajatuksia koko perheelle!

Ylivieskassa järjestetään keväällä 2024 paikallisille 1.-4. -luokan oppilaille maksuton Ylivieska Winter Games Cup, joka on matalan kynnyksen liikuntatapahtumasarja. Tapahtumasarjan ideana on edistää lasten liikuntaa ja urheilua erilaisten hauskojen kisailujen äärellä. Lajeina on kaukalopikaluistelua, rattikelkkapujottelua, ampumahiihtoa sekä seikkailurata ja kaupunkisuunnistus. Tulevaisuuden tavoitteena on haastaa myös muita kuntia ja toimijoita yhteistyössä mukaan toteuttamaan vastaavia tapahtumasarjoja ympäri maakunnan.


Keski-Pohjanmaan Liikunta tukee tapahtumasarjaa järjestämällä yhteistyössä Ylivieska Winter Games Cupin kanssa kaikille avoimen ja koko perheelle suunnatun liikuntaseminaarin. Seminaari järjestetään 29.2.2024 klo 17.30-19.30 Ylivieskan Liikuntakeskuksella, tilaisuus on maksuton. Pääpuhujana kuullaan positiivisesti asioihin suhtautuvaa, Atlantin yli ja takaisin soutanutta Jari Saariota. Muut urheilijavieraat julkaistaan lähiaikoina, joten kannattaa pysyä kuulolla!


Tervetuloa tutustumaan Ylivieska Winter Games Cupiin sekä kuuntelemaan huippupuhujia Ylivieskan Liikuntakeskukselle!Keski-Pohjanmaan Liikunta järjestää seminaarin osana Lisää Liikettä -hanketta. Lisää Liikettä -hanke on Liikunnan aluejärjestöjen liikunnallisen elämäntavan kehittämishanke, joka on saanut tukea OKM:stä.

Yorumlar


bottom of page