top of page
Recording Time

Seurailta keskipohjalaisille urheiluseuroille ti 17.5 Kokkolassa

Keski- Pohjanmaan Liikunta ja Olympiakomitea kutsuvat seurat kuulemaan ja pohtimaan seuratoiminnan ajankohtaisia asioita. Tule päivittämään tilannetta, mitä valtakunnan ja alueen tasolla on menossa seuratoiminnan osalta. Pääset keskustelemaan muiden seurojen kanssa toiminnan haasteista, mahdollisuuksista sekä pohtimaan oman seurasi tilaa.

Ohjelmassa:

Tähtiseuratoiminta ja sen tuomat mahdollisuudet kaikille seuroille sekä ohjelman uudet toiminnot, Vastuullinen seuratoiminta – mitä se tarkoittaa seuran toiminnassa? Suomisport auttaa seuraa päivittämään toiminnan työkalut ja helpottaa arjen pyörittämistä. Kuulet myös Keplin alueen ajankohtaiset uutiset ja kuulumiset sekä Timo Sivulan esittelyn tulevasta Kokkolan Urheilupuistosta.


Tilaisuus on maksuton ja siihen voivat osallistua kaikki urheiluseurat ja seuratoiminnasta kiinnostuneet. Tilaisuuden alussa on kahvitarjoilu.


Aika: tiistai 17.5 klo 17.30-20.00

Paikka: Kokkolan kaupungintalo, Kokkola-Sali Kauppatori 5, 67100 Kokkola

Ilmoittautumaan pääset tästä: https://www.suomisport.fi/events/76076fd0-9474-45e4-bce5-48b90357cba2 Tilaisuuden vetäjät : Eija Alaja, Suomen Olympiakomitea ja Eeva-Maria Fränti, Keski-Pohjanmaan Liikunta


Tervetuloa!

Comments


bottom of page