top of page
Recording Time

Sponssitukea Kokkolaan ja Kaustiselle

Huomio seurat ja liikunnallista toimintaa tarjoavat tahot Kaustisella ja Kokkolassa! Hae rahallista tukea toimintaan vastaamalla muutamaan kysymykseen.

Olemme saaneet yhteydenoton yritykseltä, joka haluaa tukea lasten ja nuorten liikunnallista toimintaa Kokkolan ja Kaustisen alueella. Jos teillä on toimintaa, jossa lapset ja nuoret liikkuvat matalan kynnyksen toiminnassa monilajisesti ja maksuttomasti vastatkaa alla oleviin kysymyksiin ja lähettäkää vastaukset osoitteeseen eeva-maria.franti@kepli.fi 31.12.2022 mennessä. Tukea jaetaan yhdelle toimijalle Kaustisella ja yhdelle toimijalle Kokkolassa. Tuen suuruus on 500€/kohde.


Kysymykset: Kuvaile toimintaa? Mihin tarkoitukseen käyttäisitte tuen? Kuinka monta lasta ja nuorta toimintanne tavoittaa?


Haluatko sinä tai edustamasi yritys tai yhteisö tukea liikuntaa ja urheilua Keski-Pohjanmaan alueella? Me Keplissä voimme auttaa teitäkin löytämään juuri teille sopivan kohteen! Meille on tärkeää mahdollistaa liikunnan ja urheilun tukeminen kaikissa muodoissaan. Verkostomme kautta tavoitamme alueen seurat, yksilöt ja yhteisöt liikunnan ja liikkumisen kaikilta eri tasoilta. Jos haluatte kohdistaa tukenne tietynlaiseen toimintaan tai jollekin alueelle tavoitamme toimijat laajasti jäsenistömme, sidosryhmiemme ja viestintämme kautta.


Comments


bottom of page