top of page

Jukuleiri 1-4.8.2022 Kalajoella

Jukuleiri 2022 järjestetään 1-4.8.2022 Kalajoen uudella Merenojan yhtenäiskoululla. Tule mukaan kokemaan aivan uudenlainen leirielämys entistä huikeammissa puitteissa! Leiri on tarkoitettu 8-14- vuotiaille lapsille ja nuorille. Koulumajoitus sekä loistavat liikuntapaikat leirialueen ympäristössä takaavat täysin uudenlaisen leirikokemuksen. Perinteitä vaalien piipahdamme yhtenä leiripäivänä nauttimassa Kalajoen Hiekkasärkistä sekä Jukuparkista. Leirillä on valittavana joko yleisleiri Hippo, joka sopii nimensä mukaisesti kaikille! Leirillä pääset kokeilemaan eri lajeja ja ehkä löydät itsellesi sopivan lajin!
Toimintapisteet sisältävät muun muassa akrobatiaa, lacrossea, metsäparkouria, pesäpalloa, tanssia, katukorista, suunnistusta, paralajeja, eko-aseammuntaa ja monta muuta! Listaa voisi jatkaa äärettömiin, mutta selvää on varmasti, että tekemistä löytyy jokaiselle! Lajileirillä pääset keskittymään juuri siihen lajiin, josta olet eniten kiinnostunut. Valittavissa on 7 eri leiriä, joista jokaisessa on lajiin erikoistuneet, ammattitaitoiset valmentajat. Unohtamatta tietenkään leirikavereita saman lajin edustajista!
Lajileiri ei ole pelkkää treeniä ja tekniikan hiomista, vaan sisältää samat peruselementit kuin perinteinen hippoleirikin! Valittavina lajeina ovat: Jalkapallo, Salibandy, Telinevoimistelu, Cheerleading, Parkour, Yleisurheilu, Showtanssi.

Lajien lisäksi leirillä on joka vuosi tarjoiltu herkulliset ruoat; aamupala, lounas, väipala, illallinen ja iltapala! Kun päivä on täysi siirrymme nukkumaan koulumajoitukseen ja keräämme energiat taas seuraavaan leiripäivään! Myös erityistä tukea tarvitsevat lapset ja nuoret ovat tervetulleita mukaan leirille. Ilmoittautuminen kesän leirille on nyt avattu osoitteessa: https://www.jukuleiri.fi/ Myös ohjaajahaku leirille on avoinna: https://www.jukuleiri.fi/

Jukuleiri 1-4.8.2022 Kalajoella
bottom of page